Elállt a lélegzetünk Bódi Sylvitől

Forrás: Bódi Sylvi/Instagram -
szexi Bódi Sylvi Celeb vagyok, ments ki innen! Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét jó napjuk volt a modell rajongóinak. Bódi Sylvi még tőle is szokatlanul szexis képpel lepte meg közösségi oldalának követőit.

Ha jól sejtjük, a pikánsan sejtelmes fotó nem most készült, de érthető módon ez egy kicsit sem zavarta az Instagram férfilátogatóit. Mint ahogyan az sem, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! adásai óta pontosan tudjuk, hogy Sylvi sem teljesen úgy néz ki, mint a "laboratóriumi körülmények" között készült fotókon, no de ez igazán nem vethető a szemére. Így a giga mennyiségű lájk jogosságát természetesen nem is vitatjuk el a szép hírességtől, sőt, mi is csak annyit tudunk mondani: WoW!

Forrás: Bódi Sylvi/Instagram

"Csak szerettem a fényképezést és ez híressé tett"

Még a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungelreality forgatása előtt készített Sylvivel interjút Szily Nóra. Sok egyéb mellett arról is beszélgettek, miként vált híresség a szép lányból. "Közel 20 éve modellkedem. Talán meglepő, de azért szeretnék kifelé menni már, mert telítődtem. A hírnévvel, a sikerrel, azzal a sok hatással, ami ért. Kint vagyok a kirakatban és rengeteg ember figyelmével, jó- és rosszindulatával találkozom. Azt hiszem, hogy mindig ügyesen kezeltem, mert nagyon erős vagyok, van egy szilárd, belső mag a lelkemben - de elég volt. Tudod, én nem akartam annyira híres modell lenni. Csak szerettem a fényképezést és ez híressé tett" - mondta el őszintén Sylvi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.