Tatár Csilla és Gönczi Gábor különválása a legnagyobb egyetértésben zajlik

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
Gönczi Gábor válás ingatlan Tatár Csilla vagyon családi ház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt héten derült ki, hogy Tatár Csilla és Gönczi Gábor különválnak. De mi lesz a közös családi házzal? Ki költözik és ki marad?

Tatár Csilla és Gönczi Gábor válásának híre meglepte az egész országot. A két tévés kilenc év együttlét és hét év házasság után döntött úgy, hogy nem folytatják közös életüket. Vajon mi történik az ennyi idő alatt felhalmozott közös vagyonnal? Mi lesz a gyönyörű családi házzal, amit közösen építettek fel? Máris megindultak a találgatások, mennyiért kel el vagy éppen kinél marad az ingatlan. Erre a kérdésre Tatár Csilla csak annyit válaszol a Blikknek: mindent a legnagyobb egyetértésben intéznek, és azt kérik mindenkitől, tartsák tiszteletben a magánéletüket.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

A velük készült exkluzív interjúból kiderült, hogy nem voltak veszekedéseik sem, csak "lassú haldoklás". Az interjúban kölcsönösen kisgyereket kívántak egymásnak, és később kiderült: a szakítás oka is ez volt. Bár Csilla számára ez különösen nehéz időszak, a nézők semmit sem vehetnek észre az egészből, hiszen mindketten profik a szakmájukban.

/1411/Itt_m20141113114926

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.