Tatár Csilla: „Feküdtem az ágyban és zokogtam"

Forrás: Tv2 -
Gönczi Gábor házasság TV2 válás Tatár Csilla trauma RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rájár a rúd Tatár Csillára. Év elején elvesztette imádott nagymamáját, most pedig válása miatt került padlóra, ami elmondása szerint ugyanolyan trauma, mint egy haláleset.

Ahogy a Life.hu is megírta, Gönczi Gábor és Tatár Csilla 7 év házasság után válnak. A szépséges műsorvezető a hot! magazinban vallott érzéseiről.

Forrás: Tv2

"Nagy megrázkódtatás egy szeretett családtag elvesztése, a válás ugyanolyan trauma. Sok mindennel megrángatott az élet, de nem hagyom, hogy a problémák betemessenek. Egy életem van, azt szeretném boldogságban leélni. Persze volt olyan, hogy egész nap otthon feküdtem az ágyban és zokogtam, de utána mindig felálltam" – magyarázta Csilla, aki tagadja, hogy házasságuk féltékenység és gyermekvállalás miatt ment volna tönkre.

"Fiatalon kerültünk össze, akkor még hisztis természetű voltam, de ezt kinőttem. Nem voltam féltékeny soha. Gyereket pedig nagyon szerettünk volna és mindent megtettünk érte" – mondta a műsorvezető.

Túl messzire ment az Irigy Hónaljmirigy?http://www.life.hu/bulvar/20141120-az-irigy-honaljmirigy-uj-lemezenek-egyik-dalaban-szerepel-cipo-a-republic-egykori-enekese.htmlA magyar zenekartól már megszoktuk a parodizálást és mások kifigurázását, ám úgy tűnik, ezúttal kicsit túllőttek a célon. TV + BulvárOrigoA billentyűkhöz festi a körmét az omegás Benkő Lászlóhttp://www.life.hu/bulvar/20141113-benko-laszlo-az-omega-billentyusa-fekete-feherre-festi-kormeit-hogy-passzoljon-a-billentyukhoz.htmlManikűröshöz jár Benkő László, ami nem lenne annyira meglepő, de nemcsak szépen rendbe teteti a körmét, hanem ki is dekoráltatja. TV + BulvárOrigoKulcsár Edina válogat a milliós értékek között http://www.life.hu/bulvar/20141118-kulcsar-edina-valogat-a-millios-ertekek-kozott-zsolnay-vazat-elfogadta-a-fulbevalot-nem.htmlMagyarország Szépe megtalálta a tökéletes ajándékot, amit a világversenyre visz magával. Azt viszont nem vállalta, hogy a méregdrága brill fülbevalót felveszi.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.