Gyerekek helyett álltak be mézeskalácsot sütni a zenészek, nem így tervezték

advent Kefir koncert Lányi Lala Csordás Tibor Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az adventi készülődés elsősorban a gyerekek kedvenc időtöltése, hatalmas élményt jelent számukra a közös mézeskalácssütés vagy adventi koszorú készítése. A Crossover Symphonic sztárjai adventi koncertjük előtt mézeskalács- és kézműves csokoládé készítéssel hangolódtak az ünnepekre, de a hozzájuk tartozó gyerekek nélkül.

Családi elfoglaltságot szerveztek a koncert fellépői és gyermekei számára egy budai étteremben, ahová a zenészeket és gyermekeiket várták közös mézeskalácssütésre. A sztárok megérkeztek, a gyerekek viszont nem tűntek fel. Végül Csordás Tibor, Lányi Lala, Vastag Tamás és a szerelmével nemrég összeköltözött Kefír kénytelenek voltak maguk beállni a süteménykészítéshez, így róluk hamar kiderült, hogy nemcsak jó hanggal, de igazán jó kézügyességgel is rendelkeznek. A szívecskés mézeskalácsra különböző zenével és a karácsonnyal kapcsolatos figurákat rajzoltak, majd a mézes csemegéket a Gézengúz Alapítványnak juttatták el.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A kisfiam egy különleges szakkörbe ment ma délután, annyira szereti, hogy nem volt szívem elhozni ide, pedig biztos vagyok benne, hogy mézeskalácsot is szívesen sütött volna" – mondta Lányi Lala, aki gyermeke helyett is helytállt a sütögetésben.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu


A Crossover Symphonic Live december 13-i adventi gáláján, ahol ikonikus könnyűzenei előadók világa találkozik a klasszikus zenével, rajtuk kívül Radics Gigi és Gájer Bálint lép színpadra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.