Ráhajtott egy lány Hajdú Péterre: Sarka Kata kirúgatta

Sarka Kata Kasza! (tévéműsor) SuperTV2 féltékenység Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter felesége, Sarka Kata a Kasza! show-ban mesélt arról, hogyan járta meg egy lány, aki anno ráhajtott a férjére.

Hihetetlen, de még a szupercsinos és dögös Sarka Kata is tud féltékeny lenni. Hajdú Péter felesége a Kasza! show-ban mesélt arról, hogy ma már nem néz bele férje telefonjába, de korábban előfordult, hogy féltékenykedett. Ilyenkor általában a nőt hibáztatta, nem pedig a párját. Egyszer például nyomozni kezdett egy lány után, aki erősen bepróbálkozott Petinél. Beszélt a főnökével és a nő ezután már nem dolgozott ott... Nem érdemes ujjat húzni Hajdúnéval!

Ők sem élnek folyamatosan a napos oldalon

"Az én fejemben nincs B opció. Bármilyen nehézségek is vannak, el kell fogadni, mert ebben kell élni életünk végéig. Mi egymást választottuk, összeházasodtunk, gyerekeink vannak és ez már így marad. Ebbe kell beleadnunk mindent, és ebből kell kihoznunk a lehető legjobbat, mert nincs következő... Nekünk is vannak nehéz pillanataink, még ha ezek nem is látszanak. De ezeken is együtt kell túllendülnünk. Mindent megbeszélünk. Mi sem élünk folyamatosan a napos oldalon."
Sarka Katával sztárszerzőnk, Szily Nóra beszélgetett. A teljes interjút ITT elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.