Anyukája praktikáira esküszik Sarka Kata

Forrás: Redlemon -
betegség Sarka Kata gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata fontos kérdésekben sohasem dönt egyedül. Legyen szó munkáról vagy gyereknevelésről, Kata a mai napig kikéri édesanyja véleményét. Bár a világ szinte fenekestül felfordult az elmúlt évtizedekben, mindketten egyetértenek abban, hogy vannak olyan házi praktikák, amelyek kiállják az idő próbáját.

Nem telik el úgy nap, hogy ne beszélnének telefonon, és amikor csak tudnak, találkoznak. Sarka Kata nagyon jó kapcsolatot ápol az anyukájával, és igyekszik mindenben megfogadni a tanácsát. Különösen igaz ez akkor, ha gyereknevelésről vagy Noncsi és Dávid egészségéről van szó. Ősszel és tavasszal szinte elkerülhetetlen egy-egy kisebb nátha vagy megfázás, ilyenkor Kata előszeretettel alkalmazza azokat a praktikákat, amelyeket az édesanyjától tanult.

Forrás: Redlemon

„Kiskoromban viszonylag ritkán betegedtem meg, olyankor azonban napokig nyomtam az ágyat. Anyukám alapelve az volt, hogy a betegséget ki kell izzadni, így 3-4 takaró alá parancsolt és nem engedte, hogy felkeljek. Szerencsére ilyenkor egy percig sem hagyott egyedül, folyamatosan hozta nekem a mézes, citromos teát, a mellkasomat eukaliptuszos-mentolos balzsammal kenegette, miközben nagyokat beszélgettünk, és folyamatosan próbálta elterelni a figyelmemet. Ezt én is ugyanígy csinálom: ha valamelyik gyerkőc megbetegszik, végig otthon maradok vele, ápolom, odafigyelek, hogy minél több vitamint egyen" – mondta Kata, majd hozzátette: náluk a betegség általában két hétig tart, mert mire az egyik gyerek meggyógyul, addigra a másiknál jelentkeznek a tünetek.

Nem semmi a csaj! Vörös ruhában hergeli a férfiakat VV Évahttp://www.life.hu/bulvar/20141127-szaxi-kepet-posztolt-magarol-bauko-vv-eva-kozossegi-oldalara.htmlA jelek szerint Baukó VV Éva ismeri az okos lány meséjét. Ruhában is volt meg nem is azon a szexi fotón, amelyet szerdán tett ki közösségi oldalára.TV + BulvárOrigoÍgy még biztosan nem láttad Alföldi Róbertet...http://www.life.hu/bulvar/20141126-nyolcvanas-evekbeli-sorozatban-a-mi-tu-hazban-szerepel-alfoldi-robert.htmlEmlékeztek még a Mi-Tu-Ház című sorozatra? A magyar tévén vetítették még a 80-as években ezt a háztartásban hasznosítható ötleteket adó és olcsó megoldásokat kínáló műsort, amely amolyan csináld magad megoldásokat kínált... TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huCserpes Laura megmutatta meztelen kislánykori fotójáthttp://www.life.hu/bulvar/20141126-cserpes-laura-enekesno-megmutatta-meztelen-kislanykori-fotojat-a-fem3-adasaban.htmlAz énekesnő gyerekkoráról mesélt a FEM3 Caféban, ahol cuki gyermekkori fotója is terítékre került.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.