Kettétört Pásztor Anna karrierje

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
TV2 Rising Star Amerika balett karrier álom Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rising Star zsűritagja, mielőtt itthon ismert énekesnővé vált, Amerikában próbált szerencsét, ahol azonban kettétört a karrierje...

Anna – akiről nemrég kiderült, hogy Bereményi Géza lánya – sok évet élt külföldön. Angliából jutott el New Yorkba, ahol felvételt nyert egy világhírű balettiskolába. A karrierje azonban nem úgy alakult, ahogy ő azt eltervezte – írja a Best.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„A tandíj felét nekem kellett előteremtenem, de ez egy olyan lehetőség volt, amit nem szalaszthattam el. Így kerültem a 90'-es évek végén Amerikába, ahol heti négyszer pincérnőként dolgoztam, hogy eltartsam magam. Azonban az egyik kemény balettórán a térdem felmondta a szolgálatot. Az edzésekre ezután nem tudtam bejárni és a munkahelyemet is fel kellett adnom. Nehezen dolgoztam fel, hogy kettétört a karrierem, hazajöttem, de hónapokig beszélni sem lehetett velem" – mesélte Anna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.