Csongrádi Kata életveszély intenzív osztály élet-halál infarktus S. Nagy István szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás dalszövegíró néhány nappal ezelőtt szívinfarktust kapott, kórházba szállították és intenzív osztályon küzd az életéért.

Az orvosok nem sok jót jósolnak, szerintünk S .Nagy István már csak istenben bízhat. A dalszövegíró péntekig kómában volt és lélegeztetőgép tartotta életben. Szombaton tért magához, váltott pár szót szeretteivel, és kezet csókolt feleségének, Csongrádi Kata énekesnőnek – írja a Blikk.

Forrás: facebook/Csongrádi Kata rajongói oldala

"Sajnos igaz a hír. Kétoldali tüdőgyulladása volt Istvánnak. Nem bírta a szíve, és egyik nap hajnalban infarktust kapott. Onnantól kezdve eszméletlen volt hosszú ideig. Az életfunkcióit csak a gépek irányították. Azt mondták az orvosok, hogy csak az Isten segíthet rajta" – mesélte Csongrádi Kata, aki komolyan vette az orvosok szavait, s valóságos imaláncot indított a barátaival, hogy együtt fohászkodjanak imádott férje gyógyulásáért. A színésznő elmesélte a lapnak azt is, hogy férje nagyon gyenge, folyamatosan alszik. Amikor viszont ébren volt, együtt énekeltek - annak ellenére, hogy nehezen beszél, mert a lélegeztetőgép megviselte a hangszálait.

Takáts Tamás fiát nem szerették a nézők - Takáts Máté kiesetthttp://www.life.hu/bulvar/20141130-a-rising-starban-a-parbajadasban-esett-ki-takats-tamas-fia-mate.htmlHiába a vitalitás, hiába a spiritusz - a fal mögött várakozó vetélytárs, Palmer Izsák kiejtette a Rising Starból Takáts Mátét.TV + Bulvár--Valami alakul Laci és Edina között a villábanhttp://www.life.hu/bulvar/20141130-valo-vilag-7-szerelmi-szal-szovodik-vv-laci-es-vv-edina-kozott.htmlÉrdekesen alakult a játékosok hitvesi napja. Volt, aki rögtön házasságot tört, volt, aki nagyon összemelegedett villapárjával.TV + BulvárOrigoZsuzsa lett a VV7 első kiválasztottjahttp://www.life.hu/bulvar/20141130-zsuzsa-lett-a-valo-vilag-7-elso-kivalasztottja.htmlEljött a nagy nap a villalakók számára, ma kipróbálhatták, milyen jelet rakni ellenfeleikre.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.