Benji, az X-Faktor énekese vietnámi menüvel ünnepel karácsonykor

karácsony X-Faktor menü szilveszter X-Faktor 2014 Benji - X-Faktor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A visszafogott énekes a szentestét családi körben tölti, a szilveszter azonban a barátoké, ahol sosem fakadt még dalra Benji.

A vietnámi származású énekes hamar belopta magát a nézők szívébe és minden dalával elvarázsolta a rajongóit. Végül ő lett az idei X-Faktor 3. helyezettje. Most arról mesélt a Life.hu-nak, hogyan tölti családjával a szentestét és barátaival a szilvesztert.

Forrás: Life.hu

„Karácsonykor a fadíszítés után ünnepi vacsorát tartunk, de nem a hagyományos magyar ételek szerepelnek ilyenkor a menüben, hanem vietnámi ételeket eszünk. A híres vietnámi leves az első fogás, ami tésztával, hússal készül, utána a tavaszi tekercs következik, amely palacsintatésztába tekert hús vagy zöldség. Ajándékozni is szoktunk, egyszer egyik évben javasoltam a családnak, hogy mindenki húzzon egy nevet és azt ajándékozza meg, akit húzott. Mi azon ritka vietnámi családok közé tartozunk, akik katolikusok, mert Vietnámban általában buddhisták az emberek" – magyarázta Benji, akitől megkérdeztem azt is, az ünnepek alatt dalra fakad-e.

„A szilvesztert midig bulival ünneplem, 15 éves korom óta összejövünk és bulizunk. Énekelni nem szoktam a társaságnak, mert szégyenlős vagyok" – mondta szerényen Benji.

Hoppá! Kiderült, ki kivel jött össze az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/bulvar/20141204-az-rtl-klub-szombati-x-faktor-adasaban-duettprodukciok-varhatoak-most-megtudhatod-ki-kivel-jott.htmlSzombaton különleges duettek várhatóak az X-Faktorban, ugyanis az egyéni produkciók mellett az énekesek közösen is színpadra állnak. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huAjándékozz, mint Jessica – avagy miért fontos a jó választás?http://www.life.hu/bulvar/hirdetes/20141204-ajandekozz-mint-jessica-avagy-miert-fontos-a-jo-valasztas.htmlKifinomult megfigyelőképességünk és klasszikus női megérzéseink gyakran súgnak nekünk, nőknek a tökéletes ajándékról, aminek barátaink és családtagjaink örülnének. Jessica Alba, a Braun szépségnagykövete tisztában van vele, hogy amikor ajándékról van szó, csak a tökéletes jöhet szóba.HirdetésVV Gigi egy tűvel levetkőztethető http://www.life.hu/bulvar/20141202-vv-gigi-lufiruhaban-is-szexis.htmlVV Gigi szokatlan módon tette közszemlére bájait. Újszerű ruhát öltött, amelyből pár pillanat alatt, egy tű segítségével villámgyorsan ki lehet hámozni.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.