Extrém karácsonyfát állított Molnár Andi, a dzsungel királynője

Forrás: Gozsdu Udvar -
buli Molnár Andi Celeb vagyok ments ki innen központ karácsonyfa RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki gondolná a visszafogott táncosnőről, hogy imádja a pörgést és a város egyik legnagyobb buliközpontjához közel van a lakása? A dzsungelkirálynő extrém karácsonyfájáról is mesélt. 

Molnár Andi táncosnő rendkívül otthonosan mozog a Gozsdu udvarban, de ő más céllal érkezik, mint a fiatalok és külföldiek többsége. A Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungelkirálynője így fogalmazott:

Forrás: Gozsdu Udvar

„Szinte minden napom a Gozsduban végződik, hisz itt van a lakásom. Felpezsdít az itteni élet, ez a mozgatórugója a budapesti turizmusnak, szórakozásnak. Én mindig is pörgős lány voltam, így szeretek itt lakni, bár néha viccesen festek egy-egy telepakolt szatyorral, ahogy próbálok utat törni a csinos lányok, fiúk között. Ha viszont egy kis bulira vágyom, csak leugrok az udvarra, ami nagyon kényelmes" – mesélte Andi, aki már elkezdte a karácsonyi készülődést.

„Pár évvel ezelőtt kitaláltuk, hogy legyen élő fánk, ami még hangulatosabbá teheti az ünnepet. Az első évet át is vészelte, a kis cserépben a nyarat is bírta a teraszon. Sajnos a második karácsonyt már nem élte meg, elfáradt szegény, és amikor bevittük a szobába, elhullajtotta a leveleit. Kicsit kétségbeestünk, hogy nem lesz fánk, így jött egy hirtelen ötlet, vettünk egy fehér festékszórót és lefújtuk az ágakat, így lett egy nagyon extrém fehér karácsonyfánk, viszont a nappaliban nem sikerült megmaradnunk az erőteljes festékszagtól" – emlékszik vissza a vicces pillanatra Andi.

Melyek az idei év legszebb karácsonyi dekorációi? Csodaszép ötleteket találhatsz, ha IDE kattintasz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.