Majkát felszarvazták, Ördög Nóra szexi Télanyóvá változott

TV2 Majka Rising Star Ördög Nóra rénszarvas Mikulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rising Star műsorvezetőit is elkapta a Mikulás feeling: Majka Rudolf rénszarvasos agancsokban virít, Nóri pedig Télanyó lett.

„Boldog békés Mikulást kívánunk a Rising Star rajongóinak!" – jelentkezett be Majka vicces agancsosként, majd Nóri vette át a szót, aki hirtelen nem is tudta, micsoda: Mikulás vagy Télanyu?

L.L. Junior különleges Mikulással lepi meg kisfiáthttp://www.life.hu/bulvar/20141205-l-l-junior-rapper-a-mikulasgyarban-jart-aki-elmeselte-fekete-mikulassal-lepi-meg-kisfiat.htmlA vagány rapper úgy döntött, színesbőrű barátjának elkér egy Mikulásruhát a MikulásGyárból és így szerez kisfiának feledhetetlen emléket.TV + Bulvár--Robin sajnálatból állt Zsuzsa melléhttp://www.life.hu/bulvar/20141204-a-valovilag7-elso-parbajozoi-vv-zsuzsa-es-vv-vikcsu-csapatokat-alkottak.htmlCsütörtökön megtudhattuk, hogyan reagáltak a villalakók a tegnapi kihívási ceremóniára. Mindenki választhatott, melyik párbajozót támogatja, az eredmény nem volt meglepő. TV + BulvárKulcsár Edina új videót készített a világversenyre http://www.life.hu/bulvar/20141205-kulcsar-edina-a-miss-world-hungary-2014-szepsegverseny-gyoztese-elkeszitette-versenyzoi-profil.htmlMagyarország Szépe elkészítette második videóját, ami versenyzői profilja lesz a londoni világversenyen, baki azonban ebben a kisfilmjében is akad.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.