Székhelyi József munkanélküli lett

Forrás: [origo] -
színész munkanélküli Székhelyi József rettegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás színész és színházigazgató jelenleg munka nélkül tengeti a hétköznapjait, éjjelente pedig attól retteg, miből fogja eltartani kisgyermekeit.

Ahogy a Life.hu is megírta, Székhelyi József 64 éves korában lett újra apuka. A most 68 éves színész azon morfondírozik, miből tartja majd el kislányát, Sárát és kisfiát, Bencét, hiszen egyelőre pár előadáson kívül nincs felkérése – írja a Best.

Forrás: [origo]

„A fizikai és szellemi állapotom rendben van, már csak az hiányzik, hogy anyagilag is képes legyek bírni. Erre azonban nem sok esélyt látok. Aggaszt, hogy a szakmai állandóság megcsappant" – magyarázta a színész, akinek szigethalmi házát is fent kell tartania. „Ha elromlik valami, beüt a katasztrófa. Éjjelente rémálmaim vannak, amikor a pénzügyi helyzetünkről gondolkodom, hisz csak a nyugdíjam van és passz" – ecsetelte szomorúan a színész.

Jó magaviselet miatt otthon töltheti a karácsonyt Damu Rolandhttp://www.life.hu/bulvar/20141205-damu-roland-bortonbunteteset-tolto-szinesz-a-karacsonyt-otthonaban-unnepelheti.htmlFelesége és családja körében töltheti a közelgő ünnepet Damu Roland. A börtönbüntetését hamarosan letöltő egykori sorozatszínész nagyon várja, hogy újra együtt legyen szeretteivel.TV + Bulvár--Regős Lili Indiában hódít majd a bájaivalhttp://www.life.hu/bulvar/20141204-regos-lili-fitnesz-versenyzo-indiaba-mumbaiba-keszul-a-miss-fitness-bikini-versenyre.htmlLili Mumbaiban indul a Miss Fitness Bikini versenyre, ahol biztosak vagyunk benne, hogy bájaival mindenkit elvarázsol majd.TV + BulvárOrigoHalálos fenyegetést kapott Varga Viktorhttp://www.life.hu/bulvar/20141205-varga-viktor-enekes-halalos-fenyegetest-kapott-amiert-a-kasza-showban-letolta-a-nadragjat-fejen-a.htmlA szabad szellemű énekes a Kasza! show-ban tolta le a gatyáját, fején a szent koronával. Ez olyan gyűlölethullámot váltott ki az emberekből, hogy sokan kívánják az énekes halálát.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.