"Soha nem bántottam a volt feleségemet" - Demcsák Zsuzsa férje megszólal

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Demcsák Zsuzsa verés családon belüli erőszak bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa volt férjéről túl sokat nem lehet tudni, amennyit igen, azt is csupán a műsorvezetőnő vallomásaiból. József most valamiért úgy érezte, neki is el kell mondania a saját verzióját. 

A férfi most azonban megszólalt, és a Borsnak arról beszélt, soha nem bántotta Zsuzsát. A férfi szeretné, ha megilletné az ártatlanság vélelme, és tiszta vizet öntene a pohárba.

"Soha nem bántottam a volt feleségemet" – mondta el, majd a napilap szerkesztőségébe egy bírósági végzést is eljuttatott, amely 2012 októberében született. Demcsák Zsuzsa távolságtartást kért a gyermekei apjával szemben, kérését többek között azzal indokolta, hogy a férfi augusztus 8-án bántotta. A műsorvezető másnap látleletet vetetett fel.

Könyvével is a családon belüli erőszak ellen küzd Fotó: Szabó Gábor - Origo

"...jelen eljárásban csatolt orvosi látlelet alapján azt lehetett megállapítani, hogy annak kiállítására 2012. augusztus 9. napján került sor és a vizsgálat felvételének ideje 2012. augusztus 4. napja, a röntgenvizsgálat elvégzésére 2012. augusztus 4. napján 13 óra 28 perckor került sor" – olvasható a bírósági végzésben.

A csatolt orvosi látlelet és vélemény tehát 2012. augusztus 9-i keltezésű, a benne megemlített röntgenvizsgálatot azonban 4-i dátummal iktatták, tehát öt nappal korábban, mint ahogy az állítólagos bántalmazás történt.

A volt férj kijelentette, szeretné magát tisztázni a vádak alól. A lap kereste Demcsák Zsuzsát is az ügyben, de a műsorvezető ezúttal nem kívánt nyilatkozni. Később azonban a Facebookján mégis megtette:

"Beszéljenek a tények. Lopás, rongálás és súlyos testi sértés kísérletének bűntette miatt bírósági szakaszban van a büntetőeljárás a volt férjem ellen. A rendőrség másfél évig nyomozott, majd az ügyészség vádemelési javaslattal küldte tovább az ügyeket a bíróságra, amely elkezdte azokat tárgyalni. A tények makacs dolgok. Hazudni lehet, adekvát kérdéseket fel nem tenni lehet, de mindennek meglesznek a következményei! A bántalmazó fél akár élete árán is tagadni fog. Ez az egy menekülési útvonala van. Ennyit szerettem volna csak ezzel a hazugságcunamival kapcsolatban leírni. Ezzel lezártnak tekintem az egész őrületet, ami körülöttem van és nem kívánok nyilatkozni" - írta a TV2 műsorvezetője.

Demcsák Zsuzsa 2012-ben költözött el, majd szeptemberben vált el a férjétőlhivatalosan „Lezárult. Öröm és gyász. Vége..." - írta ki ekkor a Facebookjára. A műsorvezetőnek a napokban jelent meg könyve, A másik életem címmel, amelyben többek között a házassága alatt elszenvedett megaláztatásokról ír. És arról is, hogy tulajdonképpen miért ment hozzá a férfihoz. A megrázó sorokat itt olvashatod. A könyvről pedig bővebbett ITT!

Szuperszexi felsőben mokkázott Demcsák Zsuzsa - A férfinézők ettől biztosan felébredtekhttp://www.life.hu/bulvar/20141127-demcsak-zsuzsa-a-tv2-mokkajaban-szexis-pant-nelkuli-felsot-viselt.htmlNagyon odatették magukat csütörtökön reggel a Mokka stylistjai. Demcsák Zsuzsa öltözéke a legforróbb nyári napokat idézte, a tévénéző férfiak pedig a hűvös reggel ellenére egészen biztosan kimelegedtek egy pillanatra a látványától.TV + BulvárOrigoKelemen Anna nyomdokaiba lép Demcsák Zsuzsa http://www.life.hu/bulvar/20141103-kelemen-anna-keresztes-ildiko-utan-demcsak-zsuzsa-is-oneletrajzi-konyvet-ad-ki.htmlNem is igazi celeb az, aki nem dobott az elmúlt években piacra valamiféle könyvet, önvallomást, önéletrajzot, regényt - nevezzük bárminek is ezeket az írásos haknikat, amelyek középpontjában általában olyan történések állnak, amelyeket az átlagember többnyire csak a legbizalmasabb barátainak mondana el. Ha csak az emúlt néhány hét celebirodalmát nézzük: Keresztes Ildikó, Kelemen Anna után Demcsák Zsuzsa is kitette letette az asztalra, amije van.TV + BulvárOrigo„Mindenki merje magát szeretni!" Új kihívást indított Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/bulvar/20140901-demcsak-zsuzsa-uj-kihivast-inditott-facebookon-az-icebucketchallenge-utan.htmlA jeges vizes őrület és a verses kihívás után Demcsák Zsuzsa úgy gondolta, újabb kezdeményezést szeretne elindítani. Célja, hogy mindenki merje magát szeretni.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.