Kitett magáért Liptai Claudia: James Bond lakásában főzött a Hal a tortánban

Forrás: TV2 -
Bereczki Zoltán Hajós András TV2 Hal a tortán Tilla Liptai Claudia főzés James Bond Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Filmbe illő vacsorával kápráztatta el vendégeit a TV2 Hal a tortán adásában Liptai Claudia, aki különleges lakásban főzött a fiúknak. 

A műsorvezetőnek az egyik legjobb barátnője segített, hogy kibérelje azt a budapesti irodalakást, amelyben a híres író, Iam Flaming életrajzi filmjét is forgatták. A lakás hangulata az est témáját is megadta. Claudia a James Bond-filmek mintájára készítette el a vacsorát négy vendége, Till Attila, Bereczki Zoltán, Majoros Péter és Hajós András számára.

Az, hogy hogyan sikerült a vacsora, hétfő este kiderül a Hal a tortán aktuális adásából, addig is egy kis ízelítő a James Bond-lakból Clau idegenvezetésével:

A műsorvezető egyébként dögös fekete miniben készítette el az ételeket és vendégeitől is azt kérte, elegáns fekete szettben jelenjenek meg a vacsorán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.