Judy fél a bölcsis bacilusoktól

Forrás: Sunhillmedia -
Judy énekesnő bacilus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az anyaság gyakran gyökerestül változtatja meg egy nő életét. Nem volt ezzel másképp Judy, a Groovehouse énekesnője sem, hiszen kislánya, Maja születése óta az egészséges életmód elkötelezett hívévé vált, olyannyira, hogy karrierjének építése mellett kiemelt módon figyel az egészségmegőrzésre is.

A különleges hangú énekesnő, aki szülése óta 20 kilót fogyott, elárulta kirobbanó formájának titkát, illetve azt, hogyan tartja mindig egészségben a családját.

Forrás: Sunhillmedia

Próbálom megőrizni az egészségem, ami bölcsibe járó gyerek mellett egyáltalán nem könnyű feladat, különösen az őszi és téli időszakban. Sajnos a közösségben hamarabb megfertőzik egymást a gyerekek, így fokozottan ügyelnem kell az egész család egészségére. Pontosan ezért sokat járunk Majával a szabadba, kell, hogy minél több időt töltsünk a friss levegőn, így megpróbálom odaszervezni a programjainkat is. Nagyon fontosnak tartom a rendszeres mozgást is, ha tehetem, rendszeresen ellátogatok az edzőterembe, a családdal pedig sokat biciklizünk, kirándulunk, lovagolunk, hiszen Zsoltinak, a Groovehouse másik frontemberének van egy saját lova is egy kis tanyán, ahol gyakran meglátogatjuk. Ezek a programok pedig nemcsak a testi egészségünknek, hanem a lelkünknek is feltöltődést jelentenek, hiszen olyan jó néha elvonulni a város zajától, ha csak rövid időre is" - árulta el Judy.

Judy retteg! Egy pszichopata férfi zaklatjahttp://www.life.hu/bulvar/20140710-judyt-a-groovehouse-enekesnojet-egy-pszichopata-ferfi-zaklatja-es-halalosan-megfenyegette.htmlFélelmetes történetbe keveredett Judy, a Groovehouse énekesnője, akit egy őrült rajongója életveszélyesen megzsarolt.TV + BulvárOrigoJudyék bababarát kempingben nyaraltakhttp://www.life.hu/bulvar/20130726-judy-magyar-enekesno-a-groovehouse-sztarja-bababarat-kempingben-nyaral.htmlAz énekesnő és párja, Balázs, évek óta járnak az olaszországi Lignanóba, most azonban kislányuk kényelmét tartották szem előtt a szálláslehetőségek kiválasztásánál - tudta meg a Life.hu.TV + BulvárJudy előre tudta mikor fog teherbe esnihttp://www.life.hu/bulvar/20110621-a-terhes-judy-eddigi-eletet-magyarazza-a-lifehunak.htmlA Groovehouse egykori énekesnője első gyermekét várja. Judy eddigi párkapcsolatairól, megélhetési nehézségeikről és áldott állapotáról is mesélt a Life.hu-nak.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.