Dukai Regina minimál család tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szolid, évszámokból álló tetkót varratott csuklójára Dukai Regina, ami bár pici, annál nagyobb jelentéssel bír a modell számára.

Ahogy a Life.hu is megírta, Dukai Regina kedveli a tetoválásokat. Ez családi hagyomány, hiszen korábban édesapja a modell arcát varratta a hátára, most pedig Regi családja legfontosabb évszámait örökítette meg csuklóján. Lehet, hogy a modell a szeretet ünnepe előtt így akarta demonstrálni, szíve kikért dobog igazán.

Forrás: instagram/Dukai regina

„1955.1956.1980. Apu. Anyu. Tesó Forever LOVE" – írta Regi közösségi oldalán.

Hoppá! Kárász Robi száján kicsúszott, melyik csatornához igazol Tatár Csillahttp://www.life.hu/bulvar/20141209-karasz-robi-a-tv2-mokka-musorvezetoje-elszolta-magat-hogy-melyik-csatornahoz-igazol-kolleganoje.htmlSzinte biztos már, hogy Tatár Csilla az MTVA-hoz igazol. A kedd reggeli Mokkában műsorvezetőtársa, Kárász Robi beszólása is egyértelművé tette ezt. A kommentelők Ördög Nórát okolják a történtekért. Közben az MTVA is megerősítette az értesülést.TV + Bulvár--A Gyermelyivel most néhány kattintással segíthetsz a rászorulókonhttp://www.life.hu/bulvar/hirdetes/20141209-a-gyermelyivel-most-nehany-kattintassal-segithetsz-a-raszorulokon.htmlA karácsonyt nem véletlenül hívják a szeretet ünnepének, hiszen ilyenkor a legkisebb figyelmesség is óriási jelentőséggel bír. A Gyermelyi Zrt. és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közös jótékonysági akciójában egy apró gesztussal most te is örömet okozhatsz azoknak, akiknek az év utolsó hónapja nem csak az ünneplésről szól!HirdetésTatár Csilla felmondott, távozik a TV2-tőlhttp://www.life.hu/bulvar/20141208-tatar-csilla-musorvezeto-tavozik-a-tv2-tol.htmlVujity Tvrtko után TV2 újabb vezető arca távozik a csatornától. Tatár Csilla 12 év után döntött úgy, hogy továbblép.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.