Horányi Juli bármilyen ajándéknak örül karácsonykor

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
karácsony X-Faktor szilveszter X-Faktor 2014 Horányi Juli RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2014-es X-Faktor második helyezettje már nagyon várja a karácsonyt, mert az egyik kedvenc ünnepe, a szilveszter este pedig majd spontán alakul.

Horányi Juli hétről hétre elvarázsolt mindenkit csodás hangjával és különleges produkcióival az X-Faktor színpadán. Végül ő végzett a második helyen Tóth Andi mögött. Az énekesnő már nagyon várta a karácsonyt, hogy családjával lehessen. A szilvesztert pedig a véletlenre bízza.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"A karácsonyt mindig szűk családi körben töltjük, a szüleimmel és a nagymamámmal. A menü pulyka, halászlé és sütemények. Zenét hallgatunk, vacsorázunk, nagyon meghitt szokott lenni ez a nap. Aztán karácsony másnapján jön a család többi tagja, a szerelmem, a barátok. A kedvenc ünnepem a karácsony" – mesélte Juli, akinek bármit is hoz a Jézuska, könyvet vagy szépítkezős, csajos dolgokat, örülni fog.

"A szilveszter nálam mindig változó. Van, hogy jól sikerült, házibulival, barátokkal vagy szórakozóhelyen mulatunk. De történt már olyan is, hogy pocsékul éreztem magam szilveszterkor, mert nem volt jó a hangulat a buliban. Ezért akármit is hoz ez az év, nem vagyok rágörcsölve" – mesélte Juli.

Az X-Faktor eredményhirdetése után néhány órával a Life.hu interjút készített Julival. Ezt itt nézheted meg:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.