Kulcsár Edina finisbe ért - gőzerővel készül a vasárnapi döntőre

Forrás: facebook/Kulcsár Edina -
győztes szavazás világverseny Magyarország Kulcsár Edina Magyarország Szépe Miss World Hungary London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap Londonban kiderül, ki lesz a Miss World verseny nyertese. A magyar szépség, Kulcsár Edina minden erejével a döntőre koncentrál.

Ahogy a Life.hu is megírta, Edina rengeteget fogyott és mindent megtett azért, hogy a világversenyen a legjobb formáját hozza. Sőt, a versenyt megelőzően a szavazásokat is vezette a magyar szépség, aki pillanatnyilag is az élen áll néhány voksolós oldalon. IDE KATTINTVA segítheted őt. Elkiabálni nem szeretnénk semmit, de Edina olyan szép, hogy mi mindenre felkészültünk!

Forrás: facebook/Kulcsár Edina

„Sziasztok! Elérkezett a fináléra való felkészítés utolsó hete. Vasárnap eldől, hogy ki lesz a 2014-es évben a Miss World! Természetesen a mai programunk sem más, mint a finálé koreográfiájának próbája" – írta Edina közösségi oldalán.

Kulcsár Edina nagyinterjú

„Tudom, hogy tökéletes élet nincs, de mindaz, ami most körülvesz és azok a lehetőségek, amik előttem állnak, boldoggá tesznek. És bár nem azt kérném, hogy varázsolj a fejemre egy koronát Londonban, de annak azért örülnék, ha csak karácsony tájékán tudnánk újra beszélni"mondta bizakodóan Szily Nórának Edina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.