Az x-faktoros Szabó Richárd elmesélte, kivel szeretné búcsúztatni az óévet

óév karácsony X-Faktor Szabó Richárd Nagy Ricsi szilveszter X-Faktor 2014 Újév RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor tanár bácsija biztos benne, hogy a szilvesztert Nagy Ricsivel tölti majd, akivel jó barátok lettek a tehetségkutató alatt.

Ricsi bácsi a 4. élő show-ban búcsúzott az X-Faktortól, mégis mindig ott volt a backstage-ben és drukkolt társainak. Az énekes elmesélte a Life.hu-nak, ő hogyan tölti majd az ünnepeket.

Forrás: facebook/Nagy Ricsi

„Tavaly az egyetem miatt, idén pedig az X-Faktor elfoglaltságai miatt az adventi időszak kimaradt" – mesélte Ricsi, aki szilveszterkor szeret bulizni, táncolni. „Idén Nagy Ricsivel azt tervezzük, hogy mindenképpen együtt bulizunk az év utolsó napján" – tette hozzá mosolyogva az énekes.

Eddig titkolta Szabó Ricsi, mennyire szegény körülmények között nőtt felhttp://www.life.hu/bulvar/20141021-szabo-richard-az-rtl-klub-x-faktor-enekese-szegeny-korulmenyek-kozott-nott-fel.htmlAz X-Faktor Ricsi bácsija eddig még nem beszélt arról, mélyszegénységből sikerült kitörnie azzal, hogy bekerült a tehetségkutatóba.TV + Bulvár--De édes fotó! Megmutatjuk a legcukibb jelenetet a szombati X-Faktorbólhttp://www.life.hu/bulvar/20141207-foton-horanyi-juli-es-nagy-ricsi-ami-a-legcukibb-jelenet-az-x-faktor-nyolcadik-elo-showjabol.htmlAz X-Faktor énekesei hiába egymás versenytársai, a közös sors és a közös hónapok összekovácsolják őket. Imádnivalóan cukiskodnak egymással, és egymás iránti szeretetüket a színpadon sem tudják elrejteni. A nyolcadik adás legcukibb fotóját mutatjuk komment nélkül. Ugye, édesek?TV + BulvárRTLKLUBX-Faktorossal kavar Palvin Barbi?http://www.life.hu/bulvar/20141206-palvin-barbi-az-x-faktor-spoon-zenekaranak-mikijevel-bulizott.htmlMarcit és Barbarát szombaton látták összegabalyodni az egyik belvárosi szórakozóhelyen. Sőt, a topmodell és Miki egy taxiba szállt be.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.