Tolvai Reni: "Továbbviszem a családi hagyományokat”

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
karácsony család Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádja a karácsonyt a Megasztár egykori győztese. Tolvai Reni rendkívül pörgős éven van túl, és alig várja, hogy végre eltölthessen pár nyugodt napot szerettei körében. 

Az ünnepek közeledtével egyre gyorsabban telnek a napok. Mindenki gőzerővel készül a nagy ünnepi étkezésekre és az ajándékok átadására. Vannak azonban, akiknek közbeszól a munka, és nem teljesen úgy alakulnak a dolgaik, mint egy hétköznapi családnak. Reni 19 évesen nyerte meg a Megasztárt, ezzel pedig fenekestül felfordult az élete. Korábban közös családi programokkal átitatott napokból állt a karácsonyi ünnep, ma már viszont semmire sincs ideje. A Life.hu-nak örömmel mesélt családi hagyományaikról és karácsonyi emlékeiről.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„A december nagyon húzós hónap lesz, rengeteg feladat vár rám. A kedvenc ünnepem a karácsony, és ameddig nem nyertem meg a Megasztárt, addig minden évben együtt készültünk a szüleimmel. Imádtam az egész procedúrát, és ilyenkor együtt csináltunk mindent. Elmentünk a karácsonyfadíszekért, az ünnepi menü alapanyagaiért, majd közösen sütöttünk, főztünk, ami igazán összehozott minket ebben az időszakban. Azóta eltelt pár év, és sajnos annyira kevés időm van, hogy már nem tudok úgy becsatlakozni ezekbe programokba, mint régen, de igyekszem tartani ezeket a szép szokásokat, és biztos továbbviszem majd őket. Andrással közösen töltjük az ünnepeket, összejön a család, és ez a legjobb az egészben. Nálunk családi hagyomány, hogy kizárólag együtt díszíthetjük fel a fát, és ezt a szokást évek óta tartjuk” –mesélte az énekesnő, aki a jövőben is sok mindent tervez, sőt még fogadalmat is tett.

„2015-re már megfogadtam magamnak, hogy száz százalékosan odateszem magam, és remélem, hasonlóan sikeres évem lesz, mint ez az év volt. Andrással, ha fogadalmat tennénk, akkor a mérhetetlen szeretetet és őszinteséget vinnénk tovább, és remélem ,a jövőben is boldogak leszünk egymással.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.