Az X-Faktor győztese, Tóth Andi elárulta, kivel szeretné a szilveszter estét tölteni

győztes karácsony X-Faktor szilveszter X-Faktor 2014 Tóth Andi RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei X-Faktor győztese a karácsonyt családi körben töltötte, a szilveszter pedig még kérdéses, de azt már tudja, kit visz magával, akár bulizni megy, akár fellépésre.

Az X-Faktor hazai történetének legfiatalabb nyertese az ünnepeket eddig mindig családi körben töltötte. Andi most arról mesélt nekünk, hol tölti majd az év utolsó napját.

Fotó: Polyák Attila - Origo

„12 éves koromban mentem el először otthonról szilveszterkor a barátnőmhöz. Aztán 13 évesen a keresztanyámmal és az unokahúgommal töltöttem az év utolsó napját. Az volt eddigi életem legjobb szilvesztere. Imádtam azt az évet. Legutóbb pedig szintén keresztanyámékhoz mentünk, de akkor az egész család ott volt.

Idén még nem tudom, merre megyek, azt sem bánnám, ha fellépés lenne és énekelhetnék, de az unokahúgomat mindenképpen viszem magammal, bárhol is leszek!"
– mesélte Andi.

Tóth Andi exkluzív interjút adott a Life.hu-nak. Kattints IDE és olvasd el!
Geszti és Szikora írt slágert Tóth Andinak?http://www.life.hu/bulvar/20141230-toth-andinak-a-2014-es-x-faktor-gyoztesenek-geszti-peter-es-szikora-robert-irt-egy-slagergyanus-dalt.htmlTóth Andinak, a 2014-es X-Faktor győztesének a hírek szerint Geszti Péter és mentora, Szikora Robi írt egy nótát.TV + Bulvár--Tóth Andi nehéz körülmények között nőtt felhttp://www.life.hu/bulvar/20141106-toth-andi-az-rtl-klub-x-faktoraanak-enekesnoje-nehez-korulmenyek-kozott-nott-fel.htmlAz X-Faktor fiatal énekesnőjének szülei mindent egy lapra tettek fel, hogy lányuk énekesnő lehessen.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huDe édes fotó! Megmutatjuk a legcukibb jelenetet a szombati X-Faktorbólhttp://www.life.hu/bulvar/20141207-foton-horanyi-juli-es-nagy-ricsi-ami-a-legcukibb-jelenet-az-x-faktor-nyolcadik-elo-showjabol.htmlAz X-Faktor énekesei hiába egymás versenytársai, a közös sors és a közös hónapok összekovácsolják őket. Imádnivalóan cukiskodnak egymással, és egymás iránti szeretetüket a színpadon sem tudják elrejteni. A nyolcadik adás legcukibb fotóját mutatjuk komment nélkül. Ugye, édesek?TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.