Sarka Kata karácsonykor is talál időt arra, hogy kettesben legyen a férjével

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
karácsony Sarka Kata Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsony leginkább a gyerekekről szól, a kétgyermekes Sarka Kata 24-én mégis talál pár órát, hogy kettesben lehessen a férjével, Hajdú Péterrel.

Szenteste napján a házaspár átviszi a gyerekeket, Noncsit és Dávidot a nagymamához, majd csak egymással és a fa díszítésével törődnek.

„Petivel évek óta kettesben díszítjük fel a fenyőfát, ehhez a hagyományhoz ragaszkodunk. A gyerekek ilyenkor az anyósoméknál várják, hogy hazaérve megpillantsák a csillogó-villogó karácsonyfát, amit napközben a Jézuska beállít a nappaliba. Karácsony este a nagymama is nálunk alszik, éjfélkor együtt megyünk az éjféli misére"árulta el Kata, aki bármennyire is házias és kiváló szakácsnő, karácsonykor nem főz semmit.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

„Nincs mit csinálnom, a szüleim elkészítik a halászlevet, apukám ebben verhetetlen, többször is nyert halászléfőző versenyt. Anyukám feladata a köret, Peti anyukája pedig a húst és a desszertet süti. Nekem csak az ajándékok csomagolása és a takarítás marad" – magyarázta Kata, aki idén már december elején karácsonyi hangulatba hozta az otthonukat.
Az egész ház kívül-belül fel lett díszítve, a gyerekekkel közösen csináltuk. Már most nagyon karácsonyi hangulatban vagyunk, az illatok is az ünnepre készítenek fel, vettem olyan füstölőt, ami már most az ünnep hangulatát idézi. A gyerekek a Jézuskától még nem kértek semmit, a télapónál is háromszor módosították a kívánságaikat, végül az első kör kérése teljesült."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.