Gubás Gabi napsütéssel hangolódott új szerepére

Forrás: Csatáry Krisztina -
szerep Gubás Gabi Thália Színház Róma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gubás Gabi tartalmas színházi szezont tudhat maga mögött, így az utolsó premierje előtt a gyerekeket itthon hagyta, és férjével elutazott egy kicsit kikapcsolódni, feltöltődni.

A Thália Színházban lassan alig van olyan darab, amiben a közkedvelt Gubás Gabi ne tűnne fel, akár csak egy rövidebb szerep erejéig. Néha azon is csodálkozunk, hogyan marad ideje a családjára és önmagára.

Forrás: Csatáry Krisztina

„Kisebb szerepet kaptam a színház idei utolsóként színpadra kerülő darabjában, a Hétköznapi őrületek című komédiában, így nem volt gond, hogy csak az utolsó pillanatokban csatlakoztam a próbához. Ebben a darabban kevés jelenetem van, így nélkülem is tudtak készülni a kollégák. A próba előtt elutaztam a férjemmel és egy baráti társasággal kikapcsolódni és feltöltődni Rómába. Rám fért a lazítás, ugyanis valóban úgy jött ki ez az évad, hogy sorozatban próbáltam, játszottam. Az olasz fővárosban még ősszel is gyönyörű idő várt, a négy nap alatt élveztem a napsütést, a történelmi emlékek sokaságát. Michelangelo Vatikánban található Pietá című alkotása akkora hatást gyakorolt rám, hogy nem bírtam elszabadulni tőle, többször is vissza kellett mennem megnézni. Egész nap járkáltunk, estére mindig alaposan lefáradtam, de ugyanakkor fel is töltődtem. Megkóstoltam az olasz specialitásokat is"mesélte Gabi, aki gyermekeit különleges, olasz télikabáttal lepte meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.