Sarka Kata már nem csak a férjét és a gyerekeit kényezteti

Forrás: Facebook/Kata Sarka -
Sarka Kata kényeztetés kiskutya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Konkurenciát kapott Hajdú Péter! Felesége, Kata egyik oldalán ő, a másikon pedig kis kedvencük, Milla alszik.

Négy hónapja van a Hajdú házaspárnak kiskutyája, akit először minden családtag nagyon várt, mára viszont a szupervékony Kata az egyetlen, aki foglalkozik vele.

Forrás: Facebook/Kata Sarka


„A gyerekek szerettek volna egy négylábú barátot, én nem annyira ragaszkodtam hozzá, végül az enyém lett Milla. A kis uszkár most 7 hónapos, 3 hónapos kora óta van nálunk. Imádom, ő az én új szerelmem. Már senki nem foglalkozik vele, csak én, és nagyon összenőttünk az együtt töltött hónapok alatt. Mellettem alszik, persze nem az én ágyamban, hanem a saját kis ágyikójában, az én oldalamon. Ha egy kicsit is nyekereg éjjel, csak leteszem a kezem és megnyugszik. Egész nap jön velem, mindenhová viszem magammal. Annyira okos, addig marad és alszik a hordozó táskájában, amíg azt nem mondom, hogy jöjjön ki. Agyon kényeztetem" – árulta el Kata, akivel sztárszerzőnk, Szily Nóra is készített interjút.

Anyukája praktikáira esküszik Sarka Katahttp://www.life.hu/bulvar/20141126-anyukaja-praktikaira-eskuszik-sarka-kata-ha-gyermekei-megbetegszenek.htmlSarka Kata fontos kérdésekben sohasem dönt egyedül. Legyen szó munkáról vagy gyereknevelésről, Kata a mai napig kikéri édesanyja véleményét. Bár a világ szinte fenekestül felfordult az elmúlt évtizedekben, mindketten egyetértenek abban, hogy vannak olyan házi praktikák, amelyek kiállják az idő próbáját.TV + BulvárOrigoRáhajtott egy lány Hajdú Péterre: Sarka Kata kirúgattahttp://www.life.hu/bulvar/20141125-sarka-kata-arrol-beszelt-a-kasza-cimu-musorban-hogy-regebben-feltekeny-volt-hajdu-peterre.htmlHajdú Péter felesége, Sarka Kata a Kasza! show-ban mesélt arról, hogyan járta meg egy lány, aki anno ráhajtott a férjére.TV + Bulvár--Sarka Kata kislánya igazi kis szupermodellhttp://www.life.hu/bulvar/20141104-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-fotozasra-vitte-gyermekeit-kislanya-igazi-kis-szupermodell-kisfia.htmlSarka Kata nem éppen hagyományosnak mondható családi fotót posztolt közösségi oldalán. Gyermekeit fotózásra vitte, kislánya brillírozott, kisfia unatkozott. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.