Tatár Csillát nem ereszti a TV2 – kitölti felmondási idejét

Forrás: TV2 -
MTVA Kárász Róbert TV2 Mokka válás felmondási idő Tatár Csilla Vujity Tvrtko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2-től az MTVA-hoz igazoló Tatár Csillának úgy tűnik, ki kell tölteni a felmondási idejét a csatornánál. Még a december 23-i Mokkát is ő vezetheti.

Kemény időszak van Tatár Csilla háta mögött. Ahogy a Life.hu is megírta, válik férjétől, Gönczi Gábortól. Állítólag egyébként már megvan az új kiszemeltje. Közben a munkahelyén is felmondott: 12 év után a TV2-től a köztévéhez megy. Ám a kereskedelmi csatorna nem engedi egykönnyen.

Forrás: TV2

A Bors információi szerint addig, amíg Vujity Tvrtkót mindenféle kötelezettség nélkül elengedték, addig Csilla minden percét kitölti felmondási idejének.

A TV2-től a lapnak azt mondták, a műsorvezetővel megállapodtak ebben. „Mint bármelyik munkavállalónak, így Csillának a szerződése is tartalmaz felmondási időt. A felek megállapodtak ennek teljesítésében és időtartamában" – nyilatkozta a Borsnak Koltay Tamás, a csatorna kommunikációs vezetője, aki szerint a munka normális mederben folyik a Mokka szerkesztőségében, nincs rossz hangulat.

Azért annyira nem is kellemes a légkör, gondoljunk csak Tatár Csilla Kárász Róbertnek intézett beszólására a minap.

Csilla Facebook-posztja pedig azt sugallja, ő is csak a beosztásából tudta meg, hogy dolgoznia kell még december 22-én és 23-án. „A beosztásom szerint 22-én és 23-án is én várlak titeket, szóval mi még találkozunk a 2014-es év utolsó Mokkájában."

Tatár Csilla tényleg szerződést fog szegni?http://www.life.hu/bulvar/20141209-tatar-csilla-tenyleg-szerzodest-fog-szegni.htmlTegnap este robbant a hír, hogy Tatár Csilla elhagyja a TV2-t, ahol 12 éve dolgozik. Az első információk arról szóltak, hogy az MTVA csapatában, A Dal című produkció műsorvezetőjeként fogja folytatni a pályáját. A bökkenő csak annyi, hogy a műsor január végén kezdődik, és rá akkor még jelenlegi munkaadója, a TV2 versenyjogi korlátozásai lesznek érvényesek. TV + Bulvár--Hoppá! Kárász Robi száján kicsúszott, melyik csatornához igazol Tatár Csillahttp://www.life.hu/bulvar/20141209-karasz-robi-a-tv2-mokka-musorvezetoje-elszolta-magat-hogy-melyik-csatornahoz-igazol-kolleganoje.htmlSzinte biztos már, hogy Tatár Csilla az MTVA-hoz igazol. A kedd reggeli Mokkában műsorvezetőtársa, Kárász Robi beszólása is egyértelművé tette ezt. A kommentelők Ördög Nórát okolják a történtekért. Közben az MTVA is megerősítette az értesülést.TV + Bulvár--Tatár Csilla kiakadt Alekosz kisfilmjénhttp://www.life.hu/bulvar/20141125-tatar-csilla-a-tv2-mokka-musorvezetoje-kiakadt-alekosz-meztelen-terminator-kisfilmjen.htmlA TV2 műsorvezetőjének nem jön be Alekosz humora, aki a Mokka adásában kifejtette, meztelen terminátoros videója után újabb filmtervet forgat a fejében.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.