VV Fanni a sok hiányzás miatt nem tudott leérettségizni

Forrás: RTLKLUB -
iskola bulizás hiányzás ValóVilág 7 érettségi VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanniról kiderült, annyit hiányzott az iskolából, hogy nem engedték leérettségizni.

A nagyszájú Fanni szülei ezúttal sem lesznek túl büszkék lányukra, akiről kiderült, annyit bulizott anno éjszakánként, hogy másnap már nem bírt felkelni és elmenni a középiskolába. Végül a sok hiányzása miatt a tanárai nem engedték leérettségizni – tudta meg a Blikk.

Forrás: RTLKLUB

Szerinte a tanárokkal volt a baj... „Inkább kerestem egy esti iskolát, ahol fizetni kellett a tanításért, de legalább megszabadultam a régi tanáraimtól" – magyarázta Fanni, aki kénytelen volt munkát vállalni, hogy ki tudja fizetni az iskola árát.

„Feljöttem Budapestre, egy ruhaboltban kaptam állást. Nagyon szerettem. És végül csak meglett az érettségi" – mondta a lány, akinek az édesanyja elárulta, sok szívfájdalmat okozott neki akkoriban Fanni.

„Sokat hiányzott, és nem szerette az iskolát. Közgazdaságtant tanult, és mindig azt mondta, őt ez nem érdekli. Nagyon aggódtam, hogy nem szerzi meg az érettségit, de ha Fanni valamit a fejébe vesz, az úgy is lesz" – mesélte a lapnak Katalin, aki reméli, lánya egyszer még tovább is tanul.

VV Maci elsírta magát, mert csúnya – ez volt a VV7 legszomorúbb monológjahttp://www.life.hu/bulvar/20141209-vv-maci-elsirta-magat-mert-csunya-a-valovilag7-hetfo-esti-adasaban.htmlKiöntötte szívét a villa érzékeny lelkű lakója. VV Maci Denisznek sírta el bánatát, mert nem elégedett a külsejével és szerinte így a nőknek sem jön be.TV + BulvárIrány haza, Vikcsu! Megvan a VV7 első kiesőjehttp://www.life.hu/bulvar/20141207-vv-vikcsu-a-valo-vilag-7-elso-kiesoje-a-parbaj-vesztese.htmlKét egészen ellentétes karakter feszült egymásnak a párbajon. A nézők végül Vikcsut találták a villalétre kevésbé méltónak.TV + Bulvár--"A szoli pótolja a boldogságot, amit egy férfitől várok" - Elhangzott a VV7 legszürreálisabb monológjahttp://www.life.hu/bulvar/20141202-vv7-fanni-monologja-a-szolariumhoz-es-kiderult-ki-a-legeszesebb-es-a-legostobabb-jatekos.htmlAz egy dolog, hogy megtudtuk, ki a VV7 legokosabb és legostobább játékosa a villalakók szerint. De VV Fanni olyan monológot nyomott le, amitől azt is elfelejtettük, mit akartunk írni fél perccel korábban.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.