Végrehajtókat küldtek Gubík Ágira, a Barátok Közt színésznőjére

Forrás: RTLKLUB -
felújítás vállalkozó válás Barátok közt Gubik Ági végrehajtás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ex-férjével közös ingatlanuk felújítására kért fel egy vállalkozót Gubík Ágnes, a Barátok Köztben feltűnt legújabb Berényi-testvér. A házaspár anyagi gondjai miatt nem tudta fizetni a béreket, így a munka leállt.

Gubík Ági, a Barátok közt új szereplője és volt férje, Telihay Péter színházi rendező Telkiben lévő házának felújítására kért fel egy vállalkozót, Nagy Józsefet még 2006-ban. A házaspár azonban nem tudta fizetni a béreket, a munka leállt. A tartozás 2006-ban még másfél millió lett volna, de a követelés mostanra kamatokkal együtt több mint 2,7 millió forintra duzzadt. Közben a színésznő és férje 2010-ben elváltak.

Forrás: RTLKLUB

„Nekem erre már az egészségem is ráment, idegeskedem, mert már havi 20 ezer forintba kerülnek a gyógyszereim. A saját házam karbantartására sincs elegendő pénzem, itt tátong a fal a csőtörés után. Nem akarok haragot, csak annyit, hogy rendezzék végre a számlát" – panaszolta vállalkozó a Blikknek, aki szerint Ági nagyon segítőkész volt és még az ügyvédje is felvette vele a kapcsolatot, de ex-férje eltűnt.

A Blikk megkereste Gubík Ágit is, aki így nyilatkozott: "Sajnálom Nagy Józsefet, de az is fáj, hogy csak a népszerűséget látja, és nem akarja megérteni, én mindent otthagytam. A ház értékéből semmit sem kértem, a gyermekemet azóta is egyedül nevelem, anyagi támogatás nélkül. Sőt az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy nem voltunk elégedettek az elvégzett munkával, az órabérszámlát pedig sokalltuk. Ebből fakadt a vitánk, és, most már magam is alig várom, hogy az ügy egyszer és mindenkorra lezáruljon."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.