VV Éva és Kiszel Tünde nemet mondanak az orális szexre

orális szex VV Éva Kiszel Tünde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kedd éjszakai BeleValóVilág vendége Kiszel Tünde, naptárdíva volt, akit a villalakók erotikus fotózása kapcsán kérdezett Baukó Éva. Tünde alaposan kifejtette véleményét a játékosokról, és Évának is beszólt. 

“Szerintem Maci kéjenc. El tudom képzelni, hogy odajön és szétnyitja a kabátját” – kommentálta Kiszel Tünde a túlsúlyos villalakó fotóit. Később a naptárairól és fehérnemű-gyűjteményéről híres Tünde bemutatta 2015-ös pin up stílusú kalendáriumát, majd mikor hosszasan ízlelgették a pin up szót, a műsorvezető elképesztően benyögte, “a pin up az nem pina!” Kiszel elpirulva szólt Évára, hogy nem illik káromkodni, majd néhány perccel később leribancozta Renit.

Abban azonban Éva és Kiszel is egyetértettek abban, hogy ők szájjal nem elégítenek ki férfit, mert az nem úrinőhöz illik. Éva később pedig az egyik nézői sms íróját ordítva közölte, hogy fogd be a pofádat, mert azt írta neki, úgy néz ki, mintha ő lenne Kiszel anyja.

Te kényezteted orálisan a párod?

Édesanyja is elfordult VV Fannitól - Belefogyott az idegeskedésbe az asszonyhttp://www.life.hu/bulvar/20141215-a-valovilag7-jatekosatol-vv-fannitol-csalodott-az-edesanyja.htmlBarátai eddig sem voltak, most pedig már a családja sem áll VV Fanni mellett. Édesanyja kijelentette, hogy - ha lesz - Fanni párbajára sem megy el. TV + Bulvár--Reni a VV7 második kiválasztottjahttp://www.life.hu/bulvar/20141214-vv-reni-a-valovilag7-masodik-kivalasztottja.htmlEgy lakót már a villán kívül tudnak a játékosok, de hamarosan tízre csökken a kezdeti létszám.TV + BulvárOrigoKiderült, miért ért véget VV Éva és pasija kapcsolatahttp://www.life.hu/intim/20141212-bauko-evat-a-belevalo-musorvezetojet-elhagyta-pasija-a-lanynak-el-kell-koltoznie.htmlPadlóra került Baukó Éva. Szakításával nem csak barátjától, de eddigi otthonától is búcsúznia kell. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.