Újra versenyben a Rising Star kiesett versenyzői

Forrás: TV2 -
élő show szavazás Rising Star párbaj kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rising Star korábban kiesett 5 énekese a rajongóiknak köszönhetően visszakerült a vasárnap esti élő show-ba, de nem nyugodhatnak meg teljesen.

Fórizs Olivér, Orsovai Renáta, Abbe Lewis, Mráz Anita és Várhegyi Lucas Palmira kapták a legtöbb szavazatot a TV2 tehetségkutató műsorának oldalán, így az elvesztett párbaj után most új esélyük van rá, hogy visszakerüljenek a műsorba. Sorsuk azonban továbbra is a közönség kezében van. Közülük december 21-én az jut tovább, aki a legtöbb szavazatot éri el a műsor során.

Forrás: TV2/Istvan Ruff

Emellett, akik az adás alatt ingyenes szavazatot adnak le a mobiltelefonos applikációval, azok között egymillió forintot sorsol ki a csatorna. Vegyünk példát Azurák Csaba kislányáról és szavazzunk!

Más meglepetés is lesz a vasárnapi műsorban. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a műsorvezetők nagy bejelentésre készülnek, amihez Ördög Nóri smink nélkül áll színpadra.

Megmenekült a kombinált házasságtól a Rising Star versenyzője, Singh Vikihttp://www.life.hu/bulvar/20141213-singh-viki-indiai-gyokerekkel-rendelkezik-megmenekult-a-kombinalt-hazassagtol.htmlA Rising Star énekesnője, Singh Viki indiai gyökerekkel rendelkezik, édesapja Indiából költözött Magyarországra. Vikit arról kérdeztük, hogyan befolyásolta az indiai kultúra.TV + Bulvár--Nyilatkozatháború a Rising Star miatt - Sváby Fekét, Majka Svábyt oltotta lehttp://www.life.hu/bulvar/20141211-a-rising-star-adasaban-feke-pal-megjegyzese-miatt-svaby-andras-kiakadt-ot-pedig-majka-tamadja.htmlBár Feke Pál ominózus beszólása a Rising Starban valóban nem volt szerencsés, de az is elég szánalmas, hogy azóta ezen pörög a fél magyar celebvílág. Eképpen: TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huTakáts Tamás fiát nem szerették a nézők - Takáts Máté kiesett a Rising Starbólhttp://www.life.hu/bulvar/20141130-a-rising-starban-a-parbajadasban-esett-ki-takats-tamas-fia-mate.htmlHiába a vitalitás, hiába a spiritusz - a fal mögött várakozó vetélytárs, Palmer Izsák kiejtette a Rising Starból Takáts Mátét.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.