300 milliós gyémántüzlet lehet Vajna Timi játszótere

Forrás: Fotó: Life.hu -
egzisztencia gyémántgyűrű Andy Vajna Vajna Tímea gyémánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több ízben is említette már Vajna Tímea, hogy a saját lábára szeretne állni, és megteremteni az egzisztenciáját. Most úgy tűnik, az ismert filmproducer, Andy Vajna felesége egy több százmilliós üzlet társtulajdonosa lesz.

"A hír igaz" - erősítette meg a Blikknek Timi. "Reméljük, januárban már indulunk, de márciusnál tovább biztosan nem húzzuk a nyitást. Hatalmas megnyitót szeretnénk, sztárokkal" - árulta el Vajna neje, aki hozzátette, nemcsak új, de később talán használt ékszerekkel is kereskednek majd. "Ha valaki behozza a nagymamája gyémántját, megnézzük, milyen állapotú, megvesszük" - lelkendezett.

Forrás: Fotó: Life.hu

A Gyémántpalotát a belvárosban nyitják meg, az árukészlet összértéke pedig lapinformációk szerint több mint 1 millió euró, vagyis 300 millió forint. Úgy hírlik, nemcsak hagyományos kereskedés zajlik majd a hiánypótló luxusboltban, de az oda betérő dúsgazdag vevők bőrüket is aranypakolással frissíthetik fel.

"Szeretném, ha elfogadnának"

"Valakinek a valakije” - így vált híressé vagy inkább hírhedtté. Szép. Áldozat. Ifjú feleség. Ítélkezni róla (is) annyira könnyelmű és könnyű. Kíváncsi voltam, kit takar a sablon. Ezzel a felütéssel kezdte azt az interjúját Szily Nóra, melyet korábban Vajna Tímeáról készített. A teljes cikket ide kattintva érheted el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.