Tíz év után ismét a családjával karácsonyozik Kustánczi Lia

Kustánczi Lia karácsony testvér utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétségtelen, hogy a munka nagyon lefoglalja Kustánczi Liát, aki hétről hétre más országban bukkan fel a DJ pult mögött. Idén viszont szakít a hagyománnyal, és inkább nővérével tölti a karácsonyt, akivel 10 éve nem ünnepeltek együtt. 

Két kiskutyájával kel útra Lia, aki most nem valamelyik egzotikus ország DJ pultja mögé készül. Salzburg mellé, Németországba utazik a nővéréhez.

„Tíz éve nem karácsonyoztam együtt a testvéremmel, de most úgy döntöttem, hogy meglátogatom őt a két kiskutyámmal együtt. Felpakolom a kis kedvenceimet és kocsival nekivágunk az útnak. Éjszaka szeretnék indulni, akkor kisebb a forgalom és komótosan 6 óra alatt kiérünk. Mindkettőnknek hatalmas öröm lesz, hisz az előző sok-sok évben nem volt lehetőségünk együtt tölteni a karácsonyt, mindketten elfoglaltak voltunk. A nővérem is dolgozott, egy hotelben, az ünnepeket szerette ő vinni” – árulta el Lia, aki jó kis magyar libamájat visz magával.

Fotó: Margitay Klára /Life.hu

„A nővérem nagyon szereti a libamájat, pont úgy, ahogy én csinálom. A főzőműsorban is ilyet készítettem, ez csukott szemmel is megy. De bejglit is viszek magammal, persze diétásat. A tesóm nagyon ügyel az alakjára, sokat sportol, és semmit nem eszik, ami cukros. Én karácsonykor nem fogyókúrázom, imádom az ünnepi ételeket. Ha az ember az evésről is lemond, mi marad?" - nevetett Lia, aki a szilvesztert már munkával fogja tölteni. Dubajban vagy Svédországban fogja szórakoztatni a bulizókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.