Nagy Ricsi: "Benjinek úgy szurkolok, mint a testvéremnek"

Forrás: Margitay Klára / Life.hu -
Videolife X-Faktor Nagy Ricsi interjú X-Faktor 2014 kieső Nagy Richárd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Ricsi állítása szerint nem csalódott, hogy kiesett és testvéreként szurkol Benjinek. A Life.hu a szombati élő show után alig egy órával beszélgetett a véghajrában kiesett versenyzővel, aki azt is elárulta, mit adott neki Alföldi Róbert.

Nagy Ricsi kiesésekor mindenki összezuhant kicsit a mentoroktól kezdve a kiesett versenyzőkön át. Horányi Juli viszont térdre rogyott örömében, hogy bekerült a döntőbe. A részleteket ide kattintva találod.

Forrás: Margitay Klára / Life.hu

X-Faktor BACKSTAGE

A Life.hu a vasárnapi döntő adása előtt és alatt is ott lesz a backstage-ben, hogy mindent megmutasson az élő show előtti pillanatokból és láthass mindent, ami a tévéből kimarad.

A szombati backstage-pillanatokat exkluzív infókkal, fotókkal, nyilatkozatokkal itt találod. Kíváncsi vagy mi történt a szombati élő adásban a színfalak mögött? Kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.