Jól döntöttek a nézők? Megérdemelten nyerte Andi az X-Faktort?

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Benji X-Faktor 2014 Horányi Juli kommentek Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha rajtunk múlt volna, nem tudtunk volna eldönteni, hogy Tóth Andi vagy Horányi Juli érdemli-e meg jobban az X-Faktor 2014-es szériájának győzelmét. Juli profizmusa, érettsége és higgadtsága, Andi ősereje és vadsága egyaránt lenyűgözött minket. A dobogó legfelső fokára a 15 éves lány állhatott, a Life.hu szerkesztősége pedig innen is gratulál mindkettőjüknek és persze a korábban kiesett versenyzőknek is.

Történelmi pillanatoknak voltunk tanúi az X-Faktor 2014 döntőjében! Olyan még soha nem volt, hogy két lány áll a döntőben. Olyan sem, hogy ilyen fiatal versenyző nyerje. Sőt, olyan sem, hogy a "Lányok" kategóriából kerül ki valaki győztesen. Sőt, olyan sem, hogy a tehetségkutató Facebook-oldalát ne gyűlölködő kommentek árasztották volna el. Ráadásul, most a szokásosnál kevesebben emlegették a bundát is.

Tényleg előre tudják, ki nyeri a tehetségkutatót?

Miért érheti rendszeresen az a vád az X-Faktort, hogy nem élő a show? És mindig az lép fel a műsor vége felé, akinek a legtöbb szavazata van? Összeesküvés-elméletben nincs hiány, ha az X-Faktorról van szó. A Life.hu a műsor kreatív-felelős szerkesztőjével, Schiwert-Takács Lászlóval beszélgetett.

Sokan persze Horányi Julit szerették volna a dobogó legfelső fokán látni. Vannak, akik azért, mert értettebb, kiforrottabb személyiségnek látják (ami persze a két lány életkorát tekintve igaz is), mások pedig egyszerűen úgy vélik, a két versenyző közül neki volt jobb hangja. A kommentjeitekből szemezgettünk. Nézzétek csak!

"Ahogy már tegnap is megjegyeztem, ügyes a kiscsaj, van hangja, rátermettsége, de még nagyon gyerek ehhez az egészhez. Én Julit szerettem volna győztesként látni. Ne legyen igazam, de Andin sajnos már most látszik, hogy nem fogja tudni kezelni a hirtelen jött sikert. De lássuk be, ennyi idősen ezt nem is nagyon lehet, vagy legalábbis kivételes intelligencia és családi háttér kell hozzá. Remek példa lehet erre a 11 éves Boros Misi, aki a komolyzenei tehetségkutató nagy felfedezettje lett, és a verseny alatt végig szerényen és okosan, korát meghazudtolóan intelligensen nyilatkozott"

"Hangsúlyozom,kedvelem Julit, ő is megérdemelte volna, ahogyan Nagy Ricsi is, de nem Andi fetrengett a színpadon...ennyit arról,ki,hogyan tudja kezelni...."

"Radics Gigi ugyanennyi idős volt mikor megnyerte a Megasztárt! És édes mindegy, hogy fiatal, de ő volt a legeladhatóbbb és a legrátermettebb mindközül! Egy tiszta lelkű kislány, akivel veleszületett a tehetsége!"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Erdély büszke rád, Andi! Te voltál (vagy) a LEGJOBB! Hatalmas GRATULA!! Szívből örülök neked!! (csak érted néztem az X-Faktor,de megérte!!) Megérdemelt győzelem volt, mondhat bárki, bármit!

GRATULA a döntősöknek is!"

"Andi legalább végig szívből énekelt, míg Juli csak kiállt a színpadra és ennyi. Nem volt háttere az előadásainak, az önelégült 'úgyis én nyerem meg' vigyor pedig végig ott ült az arcán. Andi tehetséges, és nem játssza meg magát, ő érdemelte meg"

"Bebizonyosodott, a tehetség határtalan, azaz a tehetség nem ismer határokat! Andi, köszönet az élményért! Szívből gratulálok picilány! Gratulálok a mentorodnak, Szikora Robinak! Megvallom: az elejétől miattad néztem a műsort, és csak úgy mellékesen, bíztam benne, hogy a tavalyi történet nem fog megismétlődni. Nagyon várjuk a folytatást....! Áldott karácsonyt kívánok!"

"Örülök, hogy az Andi nyert, mert egy 15 éves lány is megérdemli a győzelmet ! Juli is szépen énekelt, biztos vagyok benne hogy nem lesz elveszve... a jelmeztervező munkát biztos feladja. Éljen Andi!!"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Kedves Juli, a Szikora Róbert azt mondta, hogy ő a Jóistenre bízta a döntést! Én azt mondom - sok-sok élettapasztalattal a hátam mögött -, hogy vannak olyan helyzetek az életben, amikor vesztesnek érzed Magad, de ilyenkor mindig eljön az az élethelyzet, amikor rájössz, hogy Isten - vagy a Sors - akarata egybeesett a Te vágyaiddal, vagy sokkal többet is kapsz, mint amire valaha vágytál. Én ezt sokszor megtapasztaltam az életben, talán még hinned sem kell, hogy ez bekövetkezzen, de sok-sok ilyen eset után már elhiszed a hihetetlent is! Kívánom Neked, hogy ezt Te is megtapasztald az életed folyamán. Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok, a hited ne veszítsd el, mert fantasztikusan tehetséges vagy és valóban egy különlegesen érzékeny, finom ember!! Sok jó jön még az életedben, ezt szívből kívánom is Neked. MERT MEGÉRDEMLED - ahogy a reklámokban is van"

"Ki az a Tóth Andi? A tojáshéj még a fenekén van!Én nem hiszem el,hogy ez a 15 éves lány volt a legjobb!!!"

"Számomra is te vagy a győztes Juli!! Nagyon kevés olyan ember van a világon, mint te. Elbűvölő vagy te is és a hangod is. Tisztaság, őszinteség és kedvesség sugárzik az egész lényedből. Csodálatos ember vagy! Ne is foglalkozz a bunkó és érzéketlen emberekkel"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Ha kíváncsi vagy még sok-sok nézői véleményre, akkor az X-Faktor Facebook-oldalán böngészheted tovább a hozzászólásokat. Ha inkább az érdekel, hogyan néz ki egy ilyen szuperprodukció a backstage-ből, ezt figyeld!

Istenes Bence pedig a Life.hu-stábját a finálé előtt a kulisszák mögött kalauzolta.

Tóth Andi: "Nem vagyok az a típus, aki elszáll"http://www.life.hu/bulvar/20141222-toth-andi-x-faktor-2014-gyoztes-interju.htmlVéget ért a 2014-es X-Faktor, amelyet a magyarországi verseny történetében először nyert ilyen fiatal énekes, ráadásul soha nem hozta el a győzelmet a "Lányok" kategóriájából sem senki eddig. Tóth Andit és mentorát, Szikora Róbertet a Life.hu az eredményhirdetés éjszakáján kérdezte.TV + BulvárOrigoKöldökig kivágott ruhában After X-ezett Tóth Gabihttp://www.life.hu/bulvar/20141222-toth-gabi-az-after-x-studiojaban-koldokig-kivagott-ruhaban-vett-reszt.htmlTóth Gabi az X-Faktor vasárnap esti fináléja után átöltözött és egy bordó ruhában ment át az After X stúdiójába. A szett különlegessége a hatalmasan kivágott dekoltázsa volt.TV + Bulvár--Nagy Ricsi: "Benjinek úgy szurkolok, mint a testvéremnek"http://www.life.hu/bulvar/20141221-x-faktor-finale-szombati-adasabol-kiesett-nagy-ricsi-interju.htmlNagy Ricsi állítása szerint nem csalódott, hogy kiesett és testvéreként szurkol Benjinek. A Life.hu a szombati élő show után alig egy órával beszélgetett a véghajrában kiesett versenyzővel, aki azt is elárulta, mit adott neki Alföldi Róbert.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.