karácsony ValóVilág7 sírás VV Zsuzsa gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor beköltözött a villába VV Zsu, arról beszélt, kisfiáért teszi mindezt. Eltökélt célja, hogy megnyeri a fődíjat, amelyből megalapozhatja az életüket. A kis Levente azonban ezt nyilván nem érti, és főleg most, a karácsony közeledtével nagyon hiányolja az édesanyját. 

"Levente tisztában van vele, miért jöttem be. Mindennap el­mondtam neki, hogy azért ha­gyom otthon, mert kell anyának a sok pénz. Amikor nem akart róla beszélni, akkor játékosan rávezettem, mert tanultam gyermekpedagógiát. Az apjánál is jó kezekben lesz, a gyerek érdekében nagyon jóban vagyunk" - mesélte a beköltözésekor Zsu, aki azóta már egy párbajról sikeresen visszatért.

Forrás: RTL 2

Az persze várható volt, hogy a kis Levente nem fogja könnyen viselni édesanyja hiányát, de arra VV Zsuzsa sem gondolt (és persze nem is tud róla), hogy a négy és fél éves gyerek egyre gyakrabban zokogórohamban tör ki.

Az apuka, aki egyébként nem támogatta Zsuzsa beköltözését, most azon igyekszik, hogy a fiuk lelke a legkevésbé sérüljön.

"Természetes, hogy Leventének hiányzik, hiszen előtte ál­lan­dó­an együtt voltak. Sokszor kérdezi, hol van, olyankor azt mondom neki, hogy ezer évre elment a tévébe dolgozni, majd jön. A kicsiknek nincs időérzékük, ebből csak azt tudja leszűrni, hogy nem mostanában fogja látni. Zsuzsa próbálta megbeszélni vele a beköltözés előtt ezt az egészet, kérdés, hogy mit fogott fel belőle. Nem mutatok videókat neki az anyjáról, mert akkor még jobban hiányolná" - mesélte a Borsnak Zsuzsa exe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.