VV Ádám: "Ha kint lennénk, már rég telibevertelek volna"

balhé VV Ádám Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeledik a karácsony, így a villalakókban is feléledt az igazi szeretet tüze. Ádám és Dennis hatalmas balhét rendezett egymás között, buli után a hálószobában fekve.

Igazi oka nem is volt a veszekedésnek, de törpének és fogyatékosnak nevezték egymást a fiúk. Persze még véletlenül sem azt gyanítjuk, hogy Fanninak akarták megmutatni, ki mekkora alfahím...
A villa intelligenciakvíz estjén olyan magasságokba szöktek az IQ pontszámok, hogy öröm volt hallgatni a sok okosságot.

Forrás: RTL 2.

Robin trianoni békát emlegetett, Dani legalább a hét vezér nevét fel tudta sorolni. Láthattuk, mi történt, mikor Dani győztesen tért vissza a tegnapi párbajról. Ellendrukkerei, főként Fanni nagyon meghökkentek a váratlanul nagy fölényén (75%) és rettegnek, hogy mi lesz, ha nekik kell majd Zsuzsa vagy Dani ellen párbajozni menni.

Dori es Robin között pedig elcsattant egy csók a fürdőszobában. Vajon tényleg tetszik Robinnak a lány, vagy a villalakók vádjára - miszerint meleg - reagál így?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.