Mi folyik Zsuzsa és Laci közt a villában?

VV Laci ValóVilág 7 VV Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ejnye-bejnye, villalakók. Mivel sokan nem hordták a mikroportjukat, először hatalmas makroportot kaptak a feledékenyek, majd bejelentették, mostantól visszavonásig büntetik őket. Az első csapást már meg is kapták. 

Nem szívesen ébrednénk arra, amire a játékosok, akiket Ferenc mester keltett olyan kemény reggeli tornával, amilyenben állítólag még sosem volt részük. "Akinek nem tetszik, az nyaljon ki!" – reagált Fanni arra, hogy sokan rossz szemmel nézték a torna utáni hisztijét, ami azért alakult ki, mert senki nem akarta odavinni neki a vizes üvegét, amikor fájt a lába.

Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

Még mi is elhittük nagyjából 2 másodpercre, hogy tényleg vége az Edina-Laci románc-nemrománcnak, de csodák csodájára ismét kavarognak az érzelmek és indulatok a villában. Edina állítása szerint most már tényleg felfogta, hogy Laci csak "meghugibugizná", másra nem kell neki. Persze a fiú úgy nyilatkozott, még ilyesmi sem férne bele a lánnyal, inkább Zsuzsát ismerné meg jobban.

A következő adásban úgy tűnik, egy csók is elcsattan köztük, amit Dani kisgatyában végighallgat és leskelődik is kicsit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.