Se főnyeremény, se barátnő - VV Ádámnak nem jött be a ValóVilág

Forrás: RTLKLUB -
barátnő elhagyás VV Ádám VV Dóri ValóVilág 7 VV Fanni szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak a nézőknek, barátnőjének sem jött be VV Ádám villabeli viselkedése. A lány nemcsak a kapcsolatot szakította meg vele, hanem még az országot is elhagyta.

"Alig két héttel a beköltözésem előtt újra összemelegedtünk a volt barátnőmmel. Nem tettem neki ígéretet arra, hogy a játék alatt hűséges leszek, tulajdonképpen abban maradtunk, hogy lesz, ami lesz. Hiszen amikor jelentkeztem a játékba, független voltam, és az egészet egy jó heccnek fogtam fel. Nem akartam ezt feladni azért, mert éppen újra elindult köztünk valami. Úgy tűnik azonban, hogy nagyon kivertem nála a biztosítékot, amikor Dórival és Fannival is csókolóztam" – magyarázta a Blikknek Ádám, a villa legutóbbi kiesője.

Forrás: RTLKLUB

Hozzátette, ő szívesen folytatná a kapcsolatát a lánnyal. "Eszembe sem jutott őt megalázni, pontosan tudtam, hogy minden pillanatomat látja, úgyhogy azt hiszem, ennek is köszönhető, hogy nem adtam bele apait-anyait a játékba. Talán emiatt is gondoltak gyengének a többiek" - fejtette ki.

Ádámot kiesése után celebszomorító riporterünk, Katz Dávid faggatta. A vicces interjút IDE kattintva tudod megnézni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.