Papp Gergő nem vezeti tovább az Aktívot

Forrás: TV2 -
Papp Gergő TV2 műsorvezető Papp Gergely Gombos Edina Hajdú Péter Aktív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Papp Gergelyt elküldik a TV2 Aktívjából, így a várandós Gombos Edina egyedül vezeti a műsort. Legalábbis egy darabig...

Veszélyben a Barátok közt szereplőinek állása? Az RTL Klub nagysikerű sorozatának producere ugyanis kiszáll a szériából. A részletekről ITTolvashatsz bővebben!

Nagy változások vannak a TV2 háza táján is. Egy időre eltűnik a képernyőről Papp Gergely, aki 4 év után távozik az Aktív című műsorból – írja a Blikk.

Forrás: TV2

„Épp folynak a tárgyalások arról, hogyan tovább. Pontosat még nem tudok" – reagált a lapnak röviden Gergő, aki 2005-ben csatlakozott a TV2 stábjához, 2010-ben lett az Aktív műsorvezetője. Most búcsúznia kell, de a csatorna szerint csak átmenetileg.

„Gergő rengeteget dolgozott az elmúlt időben, ezért némi pihenésre van szüksége, de szó sincs arról, hogy ne lennénk megelégedve a munkájával. Továbbra is számolunk vele, csupán egy időre most háttérbe vonul. Amíg ez így lesz, Edina vezeti egyedül a műsort" – mondta Koltay Tamás, a TV2 szóvivője.

Nemrég Hajdú Péter cége vette át az Aktív gyártását. Így benne volt a pakliban, hogy mindez kisebb-nagyobb személyi változásokkal járhat...

Mivel Edina áprilisra várja második gyermekét, így a Mokka után lesz egy kis csere az Aktív műsorvezetői között is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.