Cinthya Dictator szerelmi életéről vallott

TV2 Cinthya Dictator szerelem Varga Viktor Édes Élet szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Viktor extrém exe elhatározta, hogy végleg lezárja a múltat és elengedi az elmúlt év fájdalmas emlékeit. A Mokkában osztotta meg érzéseit.

Ahogy a Life.hu is megírta, Cinthya nemrég egy különleges fotósorozatot készített, amelyet Varga Viktorral való szakítása, valamint a betegsége ihletett. A performance jellegű fotósorozat segített a lánynak továbblépnie az elmúlt időszakon, ami testileg-lelkileg megviselte. „Nincs új szerelmem, nyilván találkozgatom fiúkkal, mert nyitni kell és akarok is, de semmit sem erőltetek, mert nem vagyok kapcsolatfüggő, csak szeretném, hogy történjenek a dolgok. Voltak randik, amik rosszul sültek el, mert volt, aki csak a körülöttem lévő kulisszatitkokra volt kíváncsi" – magyarázta Cinthya a szerda reggeli Mokkában. A teljes interjút alább megnézheted:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.