Együtt próbál a Tha Shudras és Tóth Gabi - Valami nagyon készül

Tóth Gabi Tha Shudras X-Faktor 2014 zenekar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tha Shudras próbájára látogathatott el Tóth Gabi, ahol rögtön szelfizett is néhányat a maszkos zenészekkel. Vajon mennyire szoros az énekesnő viszonya a zenekar frontemberével? 

Még az X-Faktor alatt elindultak a találgatások, hogy Tóth Gabi és a Tha Shudras énekese egy párt alkot. Az egyik élő adás után a mentor taxiba szállt Trap kapitánnyal, és rögtön elindult a pletykalavina. Gabi akkor nem is tagadta, hogy a lakására mentek, de azt is hozzátette, nem maradtak ott, csak éppen felugrottak. "Nagyon sok táska volt nálam, így ezeket le kellett pakolnom otthon, utána mentünk tovább bulizni" - tette hozzá.

Forrás: Facebook/Tóth Gabi

A fenti fotó tanúsága szerint a zenekar és Gabi a mai napig összejárnak, a munkakapcsolatból, ha szerelem nem is, de barátság lett. "Nem engedtem el a kis szörnyecskèim kezét! A meló megy ezerrel!! Nemsokàra hallhatjátok a munka gyümölcsét. Hihetetlen, mennyit fejlődtek az X Faktor alatt is, élmèny a közös munka! Tha Shudras, nagy jövő vár rátok!!" - posztolta Gabi a minap.

Az énekes rajongóit egyébként változatlanul megosztja a Tha Shudras. Úgy tűnik, Trap kapitány zöld arcával és a maszkokkal nagyon sokan nem tudtak megbarátkozni. Többen úgy vélik, a zenekar tovább is eljuthatott volna az X-Faktorban, ha vállalják az arcukat. Mi azért így is szerettük őket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.