Keresztes Ildikó újabb szépészeti beavatkozáson esett át

has TV2 Sztárban sztár szépészeti beavatkozás feszesítés Keresztes Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő megtalálta a számára legideálisabb szépészeti beavatkozást, amellyel tökéletes testét még jobban felturbózhatja. 

Ahogy a Life.hu is megírta, Ildikó már régebben is plasztikáztatta az arcát. Az énekesnő a Sztárban sztárban hétről hétre megmutatta tökéletes alakját. Most pedig a hasába szőttek olyan felszívódó szálakat, amelyektől feszesebb lesz, mint valaha.

Keresztes Ildikó a beavatkozás előtti konzultáción Forrás: Origo

„Az alkatomat az édesanyámtól örököltem és emiatt van egy kis pocim. Ezt a színpadon nem szeretem és mivel nagyon sokat tornáztam, van egy tökéletes testképem, aminek nehéz megfelelni" – magyarázta Ildikó a kezelésről készült videóban, aki hozzátette, kizárólag a természetes kezeléseket részesíti előnyben, és túlzásokba semmiképpen sem szeretne esni.

„Nem szeretnék a saját magam paródiája lenni 60 évesen, hanem egy olyan nő lenni, aki a korához képest remek formában tartja magát" – magyarázta Ildi, aki a hasába szőtt, majd felszívódó szálaktól visszanyeri tökéletes alakját és a megereszkedett bőre újra feszes lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.