Imádják a nézők Liptai Claudiát...

Forrás: TV2 -
TV2 műsorvezető show-műsor Liptai Claudia Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl kevés a feladat és túl sok a műsorvezető? Tény, nem mindig jut mindenkinek egész estés show-műsor egy csatornánál sem, ami aztán szóbeszédek forrása lesz... Mi mindenesetre kíváncsiak voltunk a véleményetekre. 

Ahogy a Life.hu is megírta, azt pletykálják, feszült a TV2-nél Ördög Nóra és Liptai Claudia viszonya. Amíg a csatorna régebbi arca alig kap feladatot, addig az RTL Klubtól átigazolt Nóra lubickol az új kihívásokban. Most a Rising Start, tavasztól pedig az Ének iskoláját vezeti majd. Az érintettek állítják, nem riválisai egymásnak, a témában mindketten meg is szólaltak.

Forrás: TV2

Mi pedig arra voltunk kíváncsiak, ti melyik műsorvezetőt kedvelitek jobban. Szavazásunk szerint a Life.hu olvasói körében Liptai Claudia toronymagasan vezet, hogy mennyivel, azt ITT meg is nézhetitek. Veletek együtt mi is bízunk benne, hogy Magyarország - egyik - legszórakoztatóbb és legeredetibb műsorvezetője nemsokára méltó feladatot kap a csatornánál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.