bejelentés TV2 Mokka Rising Star zsűri Ördög Nóra szabályváltoztatás fal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra műsorvezető és Ökrös Gergely, a TV2 Csoport kreatív vezetője jelentette be a Rising Star szabályának változását a péntek reggeli Mokkában.

Ördög Nórát és Pásztor Annát elképesztő szettekben láthatjuk hétről-hétre a Rising Star adásaiban. Meddig durvulhatnak még a ruhák? Utánajártunk! A kulisszatitkokért kattints IDE!

Újdonság a Rising Starban! Ördög Nóra elmondta, hogy megemelték a küszöböt: a fal ugyanis ezentúl 75 százaléktól emelkedik fel. Aki ezt nem éri el, az a veszélyzónába kerül. Fontos azonban, hogy a négy zsűritag szavazata továbbra is csak 7 %-ot ér, így a nézők szerepe az eddiginél is nagyobb lesz az énekesek továbbjutásában.

Mesterségesen gerjesztett konfliktus vagy szakmai féltékenység? Ördög Nóra és Liptai Claudia így vélekedikhttp://www.life.hu/bulvar/20150114-a-tv2-nagyobb-showmusorait-ordog-nora-vezeti-liptai-claudiat-mellozi-a-csatorna.htmlKét dudás egy csárdában? Így emlegetik újabban a TV2 két műsorvezetőjét, Ördög Nórát és Liptai Claudiát. De vajon hogy viszonyul egymáshoz a csatorna két húzóarca? TV + BulvárOrigoÖrdög Nóra kiütötte a nyeregből Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/bulvar/20150113-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-kiutotte-a-nyeregbol-liptai-caludiat-aki-musor-nelkul-maradt-a.htmlÚgy tűnik, hogy a TV2 vezető arca Ördög Nóra lett, így Liptai Claudia egyre jobban háttérbe került, sőt tavasztól nagyszabású show nélkül marad. Legalábbis egy ideig...TV + Bulvár--Eltorzult fejjel kampányol Ördög Nóra és Majka a Rising Star melletthttp://www.life.hu/bulvar/20150111-majka-es-ordog-nora-grimaszolnak-a-rising-star-adasa-elott.htmlA TV2 nagyágyúi mindent bevetnek, hogy a nézők a Rising Star esti adását válasszák a tévéből. Még az eltorzult fej sem akadály.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.