Varga Viktor majomként pózolt Thaiföldön egy pálmafán

Forrás: Facebook/Varga Viktor Világa -
TV2 Thaiföld pálmafa utazás majom Varga Viktor Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az extrém énekes megérkezett Thaiföldre, ahonnan magához hűen látványos fotókat posztolgat közösségi oldalán.

Varga Viktor megérkezett a paradicsomba! Az énekes édesapjával utazott Thaiföldre, ahol dzsungeltúrára indultak. Az első pár kilométer már benne is van a lábukban, persze kókuszvizet kortyolgatva a tengerparton róni a kilométereket nem olyan rossz program.

Forrás: Facebook/Varga Viktor Világa

Viktor természetesen megtalálta a legjobb perspektívát a pálmafán, ahol pont úgy pózol, mint egy majmocska.

Forrás: Facebook/Varga Viktor Világa
Bimbózó románc? Valami alakul Bálint Antónia és Varga Viktor közötthttp://www.life.hu/bulvar/20150107-balint-antonia-es-varga-viktor-kozott-forr-a-levego-a-hal-a-tortan-felvetelein.htmlBálint Antónia és Varga Viktor között forrt a levegő a Hal a tortán adásában.TV + BulvárOrigoHalálos fenyegetést kapott Varga Viktorhttp://www.life.hu/bulvar/20141205-varga-viktor-enekes-halalos-fenyegetest-kapott-amiert-a-kasza-showban-letolta-a-nadragjat-fejen-a.htmlA szabad szellemű énekes a Kasza! show-ban tolta le a gatyáját, fején a szent koronával. Ez olyan gyűlölethullámot váltott ki az emberekből, hogy sokan kívánják az énekes halálát.TV + BulvárOrigoFura módszerrel vonzza be a szerelmet Varga Viktorhttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141127-katz-david-videojaban-varga-viktor-elarulja-szokott-e-hazudni-es-mivel-vonzza-be-a-szerelmet-hajdut.htmlKvízshow-ban mérték össze erejüket a celebek és az újságírók egy partin. A Life.hu celebszomorító riportere, Katz Dávid természetesen ezt sem hagyta ki. A jó válaszok megszámolásakor azonban kisebb vita alakult ki a két csapat között. Csaltak a celebek? Szokott hazudni Varga Viktor? Miért keverték össze Hajdú Pétert Sebestyén Balázzsal? Klikk a videóra és megtudod. Katz DávidOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.