Szabó Zsófi: "Tény, hogy jelenleg nem dolgozom"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
X-Faktor Szabó Zsófi RTL Klub After-X
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amóta az RTL Klubhoz igazolt, az X-Faktor óta, amelynek háttérműsorát, az After-X-et vezette, eltűnt a képernyőről Szabó Zsófi. A TV2 Jóban Rosszbanjában szinte naponta forgatott. Adódik a kérdés: megérte váltani? 

Amióta azonban az RTL-hez igazolt Szabó Zsófi, jóval kevesebbet van képernyőn, pedig a váltás oka többek között éppen az volt, hogy kiteljesedhessen műsorvezetőként. Ennek ellenére Zsófi a Celeb vagyok, ments ki innen! show-műsorban csupán három héten keresztül volt folyamatosan látható, amióta pedig hazajött a dzsungelből, hetente egyszer, az After X műsorvezetőjeként találkozhattak vele a nézők, de karácsony előtt az is véget ért. Azóta Zsófi nincs képernyőn, a Blikk információja szerint ettől még a csatorna alkalmazottja, készenléti díjat kap, amit a csatorna meg is erősített. "Szabó Zsófi 2015-ben is látható lesz az RTL képernyőjén" - nyilatkozta a kommunikációs osztály.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu


"Továbbra is nagyon jó döntésnek tartom, hogy elfogadtam az RTL felkérését. A csatorna lehetőséget adott, hogy kipróbáljam magam műsorvezetőként, és úgy érzem, sikerült is fejlődnöm. Életem egyik legmeghatározóbb pillanata, hogy részt vehettem az X-Faktor egyik élő show-jában és az After X-et vezethettem. Tény, hogy jelenleg nem dolgozom, de így van időm ismét a lovaglásra koncentrálni. Persze hazudnék, ha azt mondanám, nem hiányzik a munka, de most egyelőre pihenő van, és izgalommal várom az új kihívásokat" – nyilatkozta Zsófi a napilapnak.

ValóVilág7 - Szexuálpszichológus vette kezelésbe a játékosokathttp://www.life.hu/bulvar/20150117-a-valovilag7-jatekosaihoz-szexualpszichologus-erkezett-vv-fanni-es-vv-dennis-nagyon-orult.htmlA műsorszerkesztők úgy tűnik, megunták Fanni terhességpánikjait és szakembert küldtek a villába. Hurrá. TV + Bulvár--Kigömbölyödtek a ValóVilág7 játékosai - Dóri és Fanni pocakosodik, Dennisnek tokája nőtthttp://www.life.hu/bulvar/20150116-a-valovilag7-jatekosai-vv-fanni-vv-dennis-vv-dori-meghiztak.htmlEddig minden szériában megfigyelhettük, hogy kerekednek a villalakók a hetek alatt, az elfogyasztott chips-, kóla- és csokimennyiségtől, illetve a néhány felindulásból elkövetett guggoláson és fekvőtámaszon kívül elég keveset mozog mindenki. Bár annyira nem drasztikus a változás, mint az előző széria lakóinál, de észrevehetően kúsznak fel a kilók, főleg a lányokra.TV + Bulvár--A paradicsomban is sanyargatja magát Sarka Katahttp://www.life.hu/bulvar/20150116-sarka-kata-a-nyaralasan-is-dietazik.htmlBár volt, amikor Hajdú Péter is túl vékonynak találta Katát, és az olvasók szerint sem kellene tovább fogynia, jelenleg is diétázik a kétgyerekes anyuka. Szerintünk most irigylésre méltóan néz ki, nem hogy pár kiló, de több deka feleslag sincs rajta. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.