Nem folytatja Bereczki Zoltán és Pokorny Lia a Játékkészítőt

Fotó: Life.hu -
Bereczki Zoltán színház Király Linda Pokorny Lia Játékkészítő folytatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sztárszereplők távoznak a múlt év színházi szenzációjának beharangozott darabból, a Játékkészítőből. Bereczki Zoltán és Pokorny Lia sem vállalná a folytatást.

Ahogy a Life.hu is megírta, Bereczki Zoltán nagy lelkesedéssel vágott bele tavaly a Játékkésztő próbáiba. Most azonban a folytatás már nem ennyire egyértelmű a színész számára. A szuperprodukciót a producere folytatná, a szereplők azonban úgy gondolják, nem írnák alá az újabb szerződést – írja a Bors.

Fotó: Life.hu

„Senki nem mondott nemet, minden szereplőtől pozitív visszajelzést kaptunk a jövőt illetően" – mondta a producer, Illés Gabriella, aki hozzátette, hogy tovább folytatódnak az egyeztetések az esetleges folytatásról többek között Bereczki és Pokorny menedzserével is: előbbinek felkínálták, hogy alkotóként is visszatérhet a stábba, de még minden képlékeny.

A producer nyilatkozatával szöges ellentétben van az, amit Pokorny és Bereczki menedzsere mondott, aki leszögezte, az esetleges folytatáshoz még sok tárgyalásra lesz szükség.

„Megkerestek, hogy májusban szeretnék folytatni, de sem Pokorny Lila, sem Bereczki Zoltán nem írt alá újabb szerződést. Lia nem szeretné tovább játszani, és Zoli sem, akinek ráadásul ideje sem lenne, más fontos feladatok várnak rá" - nyilatkozta Ferenczi Orsolya, a két művész menedzsere.

A Király-testvérek viszont folytatnák. "A játékkészítő egy nagyon jó kezdeményezés, aminek persze megvannak a maga gyermekbetegségei. Ha lesz még előadás, kis korrekciókkal mi biztosan elvállaljuk, de napi három fellépést viszont már nem, az túl sok" - szögezte le Király Tamás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.