Nagy pocakkal is bombázó kismama Tímár Brigitta

Forrás: facebook/Tímár Brigitta -
esküvő Tímár Brigitta terhesség szexi Miss Intercontinental Hungary kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szépségkirálynő élete révbe ért, múlt év végén férjhez ment és szerelmével áprilisra várják első gyermeküket.

Ahogy a Life.hu is megírta, a 2013-as a Miss Intercontinental Hungary cím győztese, Tímár Brigitta 7 hónapos terhes és kislányt hord a szíve alatt. A csinos kismama éppen annyi kilót szedett fel eddig a terhessége alatt, ahányadik hónapban jár, ennek köszönhetően a szexi kisestélyi is tökéletesen passzolt.

Forrás: facebook/Tímár Brigitta

„A csipkés estélyit még anyukám varrta nekem és a világverseny utáni vacsorán viseltem. Szilveszterkor gondoltam egyet és felpróbáltam. Mivel passzentos anyagból készült, gond nélkül rám jött, így a terhességem alatt is tudom viselni" – mesélte Brigi, aki jógával, kismamatornával és gyaloglással tartja formában magát. Ennek köszönhetően eddig minden kellemetlen terhességi tünet elkerülte.

„Nagyon jól viselem a terhességet, csak az első hónapokban volt néha hányingerem. Most már kezd egy picit fájni a derekam, de más problémám eddig nem volt. A szüléstől félek, de bízom az orvosomban és biztos, hogy nem lesz semmi probléma a kislányommal, akinek a Boglárka nevet választottuk" – magyarázta a szépséges kismama, akit december 6-án vett feleségül kedvese, 100 fős vendégsereg előtt.

„Nem terveztünk nagy lagzit, aztán ahogy egyre több meghívottat írtunk össze, rájöttünk, hogy sok-sok családtaggal, baráttal szeretnénk megosztani az örömünket. A lagzi nagyon jól sikerült, hajnal négy óráig mulattunk" – mosolygott Brigi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.