Sejtelmesen szexi fotók készültek Józan Lászlóról

aktfotó fotó szexi sorozat színész Józan László Barátok közt RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt Tóbiásáról ismét vadító fotóra bukkantunk az interneten. A félmeztelen felvétel kapcsán arról kérdeztük a színészt, vállalna-e aktfotózást.

A Life.hu-n korábban már megmutattuk Józan László tökéletes idomait, most azonban a színészről egy profi fotós készített fotósorozatot.

Fotó: Puska Judit

„Puska Judit fotóssal már régóta terveztük a közös munkát, amit most végre sikerült összehoznunk. Az eredménnyel maximálisan elégedett vagyok, a fotók pedig belekerülnek a portfoliómba. A beállításokat együtt találtuk ki közös ötletelés alapján" – mesélte Laci, aki azt is elárulta, vállalna-e aktfotózást.

„Azzal a feltétellel vállalnék aktfotó sorozatot, ha a művészi beállításoknak és a fényeknek köszönhetően nem látszik a lényeg és nem öncélú, hanem ízléses és szép fotók születnének" – magyarázta a színész, akiről további képeket IDE kattintva nézegethetsz!

A világ egy városban: londoni séta Józan Lászlóval, a Barátok közt színészévelhttp://www.life.hu/lifeutazas/20141104-jozan-laszlo-a-baratok-kozt-szinesze-londonban-kalauzol-bennunket.htmlSamuel Johnson angol író híres mondása, „Aki belefáradt Londonba, belefáradt az életbe" máig igazul hangzik, és ha nyakadba veszed a várost, hamar ráébredsz arra, hogy szédületes sokszínűségét, különleges varázsát és lendületes izgalmasságát nehéz szavakba önteni. A Barátok közt sztárját igazi szabadságérzet keríti hatalmába, ahányszor a nyüzsgő utcákon sétál. Néhány hete érkezett vissza a brit fővárosból, és frissen szerzett élményeiről örömmel mesélt a Life.hu-nak. UtazásThinkstockJózan László, a Barátok közt Tóbiása szexi alsónacit villantotthttp://www.life.hu/intim/20140818-jozan-laszlo-a-baratok-kozt-tobiasa-szexi-kockahasat-es-alsonadragot-villantott-londonban.htmlA Barátok közt Tóbiása ismét megindította a fantáziánkat. Tökéletes teste mellé most egy lovat is mellékelt. Nem kérdés, ő a mai Napi Hím!Intim--Váó! Izmos kockahasat villantott a Barátok közt színésze, Józan Lászlóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140714-jozan-laszlo-a-baratok-kozt-tobiasa-megmutatta-izmos-kocka-hasat-szexi.htmlA Barátok közt Tóbiása ruhában sem rossz, de most, hogy megmutatta magát fürdőnaciban, a lélegzetünk is elállt.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.