ValóVilág 7 - Elkezdődött az iskolahét

VV Edina iskola VV Laci VV Dennis VV Dóri ValóVilág 7 VV Fanni intelligencia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szintfelmérővel kezdődött az iskolahét. A lakók a kérdések hallatán kikészültek, mi a válaszoktól nyúltunk ki. Elmondhatjuk, erre a szériára is ráfér az iskolahét.

Ha általános műveltségük nincs is, önkritikájuk van a szereplőknek, ugyanis a szintfelmérő után a legtöbben úgy nyilatkoztak, hogy nincs agyuk. Nem mi mondtuk... Még az "értelmiségi" Dani sem brillírozott, pedig a kérdések úgy nagyjából az általános iskolás tananyagot fedték le. Többen égőnek találták, hogy szinte semmire sem tudtak válaszolni, Fannika pedig szokás szerint a kinézetével volt elfoglalva. Az alábbi videó magáért beszél:

Nos, ha az elméleti biológia nem is az erőssége a lakóknak, a gyakorlatban annál inkább űzik. Laci és Edina így, Fanni és Dennis ekképpen, Dóri és Robin pedig kicsit tétován térképezi fel a másik nemet.

Mi lesz Liluval a ValóVilág után?http://www.life.hu/bulvar/20150119-lilu-a-valovilag-utan-nem-tudni-milyen-munkat-kap-az-rtl-klubtol.htmlNem csak magánélete, de karrierje is válságba került Lilunak? Egyelőre nem tudni, milyen feladatot kap az RTL Klubtól a ValóVilág után...TV + BulvárOrigoVisszaül a Heti hetesbe Hajós András - Már alig várjahttp://www.life.hu/bulvar/20150117-hajos-andras-az-rtl-2-heti-hetes-musoraban-ujra-szerepel.htmlLassan két éve, hogy a TV2-n látjuk Hajós Andrást, a Sztárban sztár és Az ének iskolája zsűritagjaként. Nos, most újra a konkurenciát erősíti. TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.huBevállalták: Meztelen fotók készültek Erdélyi Mónikáról - Hien szex közben szelfizetthttp://www.life.hu/bulvar/20150117-a-tv2-hal-a-tortanjabol-kiderult-erdelyi-monikarol-keszultek-meztelen-fotok-hien-pedig-szelfizett.htmlMerész kérdésekkel bombázták egymást a Hal a tortán vacsoráján Hien, Erdélyi Mónika, Dobrády Ákos, Joshi Bharat és Kasza Tibi. Hát, volt olan válasz, ami meglepett bennünket is. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.