Istenes Bence megkezdte álomnyaralását

Forrás: facebook/istenesbence -
valóvilág X-Faktor Csobot Adél Istenes Bence Costa Rica nyaralás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub műsorvezetője kemény évet tudhat maga mögött, ezért szabadságot vett ki és Costa Ricán pihen. Na de hol van Csobot Adél?

Ahogy a Life.hu is megírta, Istenes Bence és Csobot Adél újra egy párt alkotnak és dúl a szerelem köztük. Bence munkával teli évet tudhat maga mögött, hiszen ő vezette egyedül az X-Faktor élő adásait, és jelenleg a ValóVilágot is ő navigálja Liluval. A műsorvezető most szabadságot kért és elutazott Costa Ricára. A kép tanulsága szerint szerelme, Adél nem tartott vele. Remélhetőleg az ok az lehet, hogy a sok munka miatt a pár nem tudta összeegyeztetni a közös nyaralást.

Forrás: facebook/istenesbence
Ledobta a ruháit Istenes Bence - Így készül az X-Faktor élő adásárahttp://www.life.hu/bulvar/20141018-istenes-bence-az-adasmenet-tanulmanyozasaval-keszul-az-x-faktorra.htmlHát, ismét eljött a nap - szombat este elindulnak az X-Faktor élő adásai. A ma estét azonban nemcsak a versenyzők, hanem a műsorvezető is izgatottan várja. TV + Bulvár--Istenes Bence mellett érett nővé Csobot Adélhttp://www.life.hu/intim/20141212-csobot-adel-istenes-bence-az-x-faktor-musorvezetoje-mellett-erett-nove.htmlSzinte a szemünk előtt vált felnőtté az X-Faktor egykori hebrencs, cuki versenyzője. Csobot Adél állítja, Istenes Bence az, aki "megváltoztatta".Intim--Istenes Bence Csobot Adéllal közös szerelmes fotót posztolthttp://www.life.hu/intim/20141110-istenes-bence-az-rtl-klub-x-faktoranak-musorvezetoje-csobot-adellal-kozos-szerelmes-fotot-posztolt.htmlAz X-Faktor műsorvezetője közösségi oldalán osztotta meg Adéllal közös fotóját, akivel a jelek szerint újra megtalálták a közös hangot és dúl a szerelem.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.